היום ראיתי שלאחד הגוזלים יש רגל אחת מפוסקת.
מה עושים בשביל שהרגל תסתדר?
(אני לא רוצה להחתים, גם הוא קטן מדי ואין לי אומנת וגם עוד מעט פסח.)
תודה
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
גוזל תוכון עם רגל אחת מפוסקת.
מנהל: מפקחים
גוזל תוכון עם רגל אחת מפוסקת.
- קבצים מצורפים
-
- פיסוק.jpg (42.34 KiB) נצפה 2339 פעמים
Re: גוזל תוכון עם רגל אחת מפוסקת.
אם אתה סוגר את הרגל בעדינות היא חוזרת או מגיעה למצב רצוי באופן צמוד לגוף כמו הרגל השנייה? חשוב לעשות זאת בעדינות.
יש בעייה לתקן את המצב כשהתוכי בבית ההטלה מאחר והאם עלולה לראות בקשירת הרגליים חפץ זר ולנסות לשחרר את הגוזל ולפגוע בו.
בכל מקרה אם אינך מעוניין להחתים עדיף לנסות ולתקן את המצב ולא להשאירו כך.
תקרא בדיון הבא איך לקשור את הרגליים , ספוג לא יתאים למצבו של הגוזל בתוך התא ולכן אני מציע שתלך על קשירה:
Re: גוזל לא רוצה לצאת מתא ההטלה
יש בעייה לתקן את המצב כשהתוכי בבית ההטלה מאחר והאם עלולה לראות בקשירת הרגליים חפץ זר ולנסות לשחרר את הגוזל ולפגוע בו.
בכל מקרה אם אינך מעוניין להחתים עדיף לנסות ולתקן את המצב ולא להשאירו כך.
תקרא בדיון הבא איך לקשור את הרגליים , ספוג לא יתאים למצבו של הגוזל בתוך התא ולכן אני מציע שתלך על קשירה:
Re: גוזל לא רוצה לצאת מתא ההטלה
אם סוגרים את הרגל היא חוזרת בקלות למצב הרגיל.
תודה!
תודה!
אז זה הפיתרון .שים לב שאתה לא סוגר ממש חזק כדי שלא תעצר זרימת הדם מצד אחד ומצד שני שלא ישחרר את הרגל.
תצטרך לעקוב אחריו באופן יום יומי בתא ולראות שהוא מקבל מזון והרגליים עדיין קשורות כמו שצריך.
בהצלחה ותעדכן.
תצטרך לעקוב אחריו באופן יום יומי בתא ולראות שהוא מקבל מזון והרגליים עדיין קשורות כמו שצריך.
בהצלחה ותעדכן.