ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

ברח לי התוכי, הוא ישרוד לבד בחוץ? תעזרו לי בבקשה

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Go_Chargers
ביצה
ביצה
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

ברח לי התוכי, הוא ישרוד לבד בחוץ? תעזרו לי בבקשה

שליחה על ידי Go_Chargers »

היום בצהריים ברח לי תוכי מסוג קוניור אדום גרון, בן שנתיים ומוחתם ברמה גבוהה הוא צוחק, מדבר, שר ורוקד הוא ממש חברותי.
הוא עף לי לאיזה עץ (ממש גבוה) ואני עד עכשיוו ניסיתי להוריד אותו ללא הצלחה.
הוא ברח מהעץ הזה לכיוון איזה בניין ועבר מעל הגג שלו, עליתי על הגג בתקווה שהוא שם.. והוא לא היה שם.
מה שמפחיד אותי זה שהוא עף לתוך איזור התעשייה שם ואני מודאג האם הוא יצליח לשרוד לבד בחוץ?
השלמתי עם העובדה שאני לא יצליח להחזיר אותו.. אבל מטריף אותי המחשבה שהוא לבד שם בחוץ... הוא ישרוד לדעתכם?
הוא היה אצלי 4 חודשים.. ונקשרנו אליוו נורא.. כולם אהבו אותו ועכשיוו הוא איננו.. ואני לא יוכל לחפש אותו מחר כי אני אמור לנסוע לבסיס ]=
כשהוא היה אצלנו בבית הוא לא היה מסוגל להשאר לבד, הוא תמיד היה בוכה כזה כשהיינו הולכים והוא היה נשאר לבד.
הוא ישרוד בחוץ לבד?

להתראות רוקי תמונה

תודה לעוזרים.
אסף רחמים
בקיעה
בקיעה
אזור מכירה: דרום

Re: ברח לי התוכי, הוא ישרוד לבד בחוץ? תעזרו לי בבקשה

שליחה על ידי אסף רחמים »

קודם כל לא הייתה צריך להפעיל לחץ עליו בזה שניסית להוריד אותי הייתה קורא לו ומנסה לשרוק ואולי היה יורד בכל אופן תשים את הכלוב שלו בחוץ ובמידה והוא יעבור מעל הבית ויראה כלוב הוא יזהה אותו וירד לאכול ואז תתפוס אותו באיזה מקום הוא ברח לך ? אולי מישהו מהפורום יראה ישמע יעזור לך
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

תשתדל לא להתייאש ולא להפסיק את החיפושים. אם אתה בבסיס תבקש מאחרים שיפרסמו עבורך פליירים עם תיאור התוכי. תפנה לחנויות חיות באיזור כי יתכן שהתוכי יגיע לשם. תנסה לקרוא בשמו וכמו שהציעו אם זה אפשרי להניח את הכלוב עם מזון במקום שבו הוא יוכל לראות אותו במידה והוא עובר שוב ליד הבית.

עצות לאיתור תוכי אובד:
http://www.tukinfo.com/parrtos-articles ... D7%93.html
סמל אישי של משתמש
Go_Chargers
ביצה
ביצה
איש קשר:

בבת ים.. והייתי שם איזה 5 שעות עם אחותי דיברנו אליוו והכל והוא הסתכל עלינו וצחק.. זה לא עזר
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

פשוט להמשיך לחפש בסביבה ולקרוא לו. להשמיע לו קולות מוכרים או שריקות אם היו לו ולכם . לקרוא בשמו להציע לו מזון. בשלב מסויים הוא יהיה גם תשוש וגם רעב ויתכן שיחליט לרדת.
סמל אישי של משתמש
Go_Chargers
ביצה
ביצה
איש קשר:

אבל הבעיה היא שאני לא יודע איפה הוא נמצא, הוא יכל לנחות על עץ אחרי 5 מטר.. והוא יכל פשוט להמשיך לעוף ישר ולעבור לעיר אחרת.. זה היה בלילה כשהוא עף מהעץ ולא ראיתי אותו נוחת או משהו.. לא ראיתי אותו בכלל.. היה קשה לעקוב אחריו.. ועד יום חמישי שאני חוזר הביתה אני לא יכול לעשות כלום.. תענו לי רק על השאלה.. הוא ישרוד?
סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי שירלי87 »

אני בטוחה שכן.. או שהוא יגיע למישהו שמגדל תוכים (ילך בעקבות הקולות שהתוכים שלו משמיעים) או שהוא יגיע לבית כלשהו
אבל הוא בטוח יסתדר..
אל תתייאשו. תשאירו מודעות בסביבה שהוא אבד ובאינטרנט, תדברו עם חנויות חיות ותשאירו תמונה שלו
אולי יתקשרו אליכם כמה חסרי חיים משועממים שיגידו שהתוכי נמצא ואז ינתקו,
אבל אם בסופו של דבר מי שמצא את התוכי יראה את המודעה ויתקשר ויחזיר לכם אותו, זה שווה את הכול לדעתי..

בהצלחה, מקווה שהוא יחזור אליכם תמונה
jhony_bravo
פוקח עיניים
פוקח עיניים

שליחה על ידי jhony_bravo »

אל תתייאש עדיין כדאי מאוד להמשיך ולחפש אותו ואם אפשר לתלות גם מודעות באזור ולפנות לחנויות ולווטרינרים באזור
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”