דף 1 מתוך 1
סתם ידע כללי למוטציות..
נשלח: 04 אפריל 2012 15:47
על ידי wwwwww
מה זה פרסונטות או פיץ' פייס או לטינו או פנינה או קינמון או פייד
בקיצור איך ומה זה בכלל מוטציות או גנטיקה??
Re: סתם ידע כללי למוטציות..
נשלח: 04 אפריל 2012 16:34
על ידי avihupilo
מוטציה זה פגם גנטי שיוצא אחד למיליון בערך.
במשך השנים התחילו להשביח את המוטציות וליצור מוטציות חדשות.
אין תכונה כזאת פנינה באמת קוראים לתכונה אופליין.
לכל תוכי יש גנטיקה כלשהי.
יש תכונות דומיננטיות, רצסיביות וקבוצת תכונות בשם "סקס לינקד".
אני מציע לך להתחיל לקרוא כמה מאמרים ומה שלא הבנת תשאל ואני ינסה להסביר.
Re: סתם ידע כללי למוטציות..
נשלח: 04 אפריל 2012 16:43
על ידי AsifKah18
פרסונטה היא מין של ציפור אהבה וגם פיץ' פייס הוא מין של ציפור אהבה, שניהם מינים שונים.
לוטינו זו מוטציה שכל המלנין "נמחק" מהתוכי ונראה תוכי שיש עליו רק פיגמט פסיטסין, ובקיצור תוכי צהוב עם עיניים אדומות.הלוטינו היא מוטציה שנצמדת למין וצורת ההורשה היא שזכר יכול להיות נשא שלה ובשביל שהמוטציה תיראה עליו הוא צריך לקבל אותה משני ההורים, לעומת זאת נקבה לא יכולה להיות נשאית והיא צריכה לקבל את המוטציה רק מהאבא כדי שתראה עלייה.
פנינה זו מוטציה בקוקטיילים שגורמת לכך שיהיו סימנים כמו פנינים על גוף הקוקטייל, השם "פנינה" הוא רק כינוי, לכן יותר נכון לקרוא לקוקטייל כזה אופליין, בשמה הנכון של המוטציה.אופליין היא גם מוטציה נצמדת למין כמו הלוטינו.
קינמון היא מוטציה שגורמת לתוכי להיות בגוון חום שדומה לצבע של קינמון, גם קינמון היא מוטציה נצמדת למין.
פייד היא מוטציה רצסיבית ברוב התוכים והיא גורמת למחיקת אזורים שונים בגוף התוכי, החל מנוצה אחת ועד לכל הגוף, חשוב להזכיר שפייד לא משפיע על העיניים של התוכי.