ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

עידכונים לגבי ההטלה שהייתה יחד עם שאלות לפעם הבאה

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
bambokit
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: יש כינוי

עידכונים לגבי ההטלה שהייתה יחד עם שאלות לפעם הבאה

שליחה על ידי bambokit »

היי חברים חג שמח!

אז ככה... זוג הקוקטייל שברשותי ההטלה ראשונה לא הצליחה .
לא נורא כמו שאלי רשם לי כבר כמה פעמים להסתכל על הצד החיובי!
מה שגם בטוח חלקם היו פוריות שזה גם סימן טוב,
הוצאתי את התא ניקיתי את כל הכלוב ועכשיו שאלות להמשך..

יום אחרי שניקיתי התוכים חזרו להזגווג כמו בפעם הקודמת לפחות 3 פעמים ביום :) (בית קטן שומעים הכל)
הרעש שהם עושים יחד פי 2 מלפני ההטלה.
ועוד דבר לנקבה יש לו פס דק בבית החזה כלפי מטה שברגע שהיא מתנפחת או מתנערת הפס מתרחב ונראה העור שלה
כאילו שנשר לה שם כל הנוצות האם זה בגלל ההטלה? אולי היא חיממה את הביצים באיזור הזה שלמעשה נשר לה הנוצות?
צריך לדאוג לגבי זה? היא מתנהגת כרגיל

והשאלת השאלות? הבנתי שיש מחזוריות של 3 פעמים בשנה ? תא ההטלה להחזיר כבר עכשיו בחזרה לכלוב?
יכול להיות יותר מחזוריות של הטלות בקוקטייל? אני מפחדת להחזיר את התא ההטלה ושוב היא תטיל והביצים לא יהיו פוריות או שוב חודש שלם היא תשב לדגור אני רוצה שתהיה הפסקה בין ההטלות.
תודה על העזרה!
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: עידכונים לגבי ההטלה שהייתה יחד עם שאלות לפעם הבאה

שליחה על ידי eli_lea »

חג שמח.

לגבי הפס והעור החשוף את צודקת בהחלט. לעיתים הנקבה אף תסיר נוצות על מנת שיהיה מגע טוב יותר בין גופה לביצים על
מנת לחמם את הביצים טוב יותר.

ישנן המלצות פה ושם לא לאפשר יותר משלושה סבבים בעונה על מנת לא להתיש את הנקבה יתר על המידה. לדעתי את יכולה
להחזיר את התא ולתת להם להיכנס לסבב נוסף. גם בטבע הרי אין מי שיעצור אותם ויסיר תאי הטלה, אני מאמין שבמידה והנקבה
לא מסוגלת היא לא תיכנס לעוד סבב ולראייה ההפסקות הארוכות שלעיתים תוכים עושים בעצמם גם כשמוצב תא הטלה.
מה שכן חשוב לדאוג לסידן בכלוב ותזונה טובה.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”