אתמול התוכי שלי ראה משהו מפחיד ונבהל ממנו והתחיל להתעופף הכלוב וכתוצאה מכך נפל נוצת תעופה וזנב..
נשאר לו נוצת זנב אחת רופפת כזאת,מה לעשות איתה וזה מפריע לו?
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
נוצת זנב רופפת
מנהל: מפקחים
נוצת זנב רופפת

התוכי של יריו (:
Re: נוצת זנב רופפת
אל תיגע בה או תנסה למשוך/לתלוש אותה.
עם הזמן היא תינתק לבד מהזנב, או שאולי תוך כדי ניקוי הנוצות היא תיתלש.
אני חושב שבפעילות יומיומית הנוצה לא מפריעה לו.(לא 100%, חכה לעוד תגובות בקשר לשורה הזו)
עם הזמן היא תינתק לבד מהזנב, או שאולי תוך כדי ניקוי הנוצות היא תיתלש.
אני חושב שבפעילות יומיומית הנוצה לא מפריעה לו.(לא 100%, חכה לעוד תגובות בקשר לשורה הזו)
קניתי את צ'יף הקוקטייל שלי ב 30.10.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
Re: נוצת זנב רופפת
אין דימום מהנוצה, נכון? אם זה רק בזנב ולא בכנף זה באמת לא כל כך מפריע ולא חייבים להתערב..
אם תראה שזה מפריע לו והוא מתעסק עם זה הרבה אפשר פשוט לגזור (מהנקודה בה הנוצה שבורה)
אם תראה שזה מפריע לו והוא מתעסק עם זה הרבה אפשר פשוט לגזור (מהנקודה בה הנוצה שבורה)