ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
איך גורמים לתוכי להיתקלח?
מנהל: מפקחים
איך גורמים לתוכי להיתקלח?
איך אני גורם לתוכי שלי להיתקלח? ניסיתי כבר 3 פעמים במשך הזמן לעשות והוא לא ניכנס לכלי של המקלחת, איך אני גורם לו להיתקלח? הוא בן 5 חודשים ועוד לא היתקלח פעם אחת זה בסדר?
Re: איך גורמים לתוכי להיתקלח?
מצטרפת לשאלה ומוסיפה - איזה תוכי יש לך?
לי יש דררה והבנתי שהוא מתקלח באמבטיה.. ניסינו להכין לו אמבטיה אבל הוא לא מוכן להיכנס פנימה..
מה עושים??
לי יש דררה והבנתי שהוא מתקלח באמבטיה.. ניסינו להכין לו אמבטיה אבל הוא לא מוכן להיכנס פנימה..
מה עושים??
לי יש קוקטייל, אני ניסיתי לקלח אותו בקופסא כמו שראיתי אצל הרבה אנשים והוא גם לא ניכנס, אני יודע שלא בכח אבל בכל זאת יש דרך לקלח אותו?
היה לי קוקטייל לפני הדררה וקילחנו אותו לא באמבטיה (כי אין סיכוי שהוא ייכנס לשם..) אלא פשוט ע"י צינור (כמובן בזרם עדין ובעדינות) והוא ממש נהנה.. אח"כ היינו מוציאים אותו לשמש להתחמם ולהתייבש וזה עשה לו טוב.. (חוצמזה שנראה לי שקוקטיילים לא ממש מתים על מקלחת...)
אגב, המקלחת כוללת רק מים.. בלי סבונים וכאלה..
אגב, המקלחת כוללת רק מים.. בלי סבונים וכאלה..
אני יודע שרק מים לא שמתי סבון 
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
מאמר מצויין של שירלי. ממליץ בחום: מקלחת לתוכים
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
תודה רבה! בהחלט מאמר מצוין! 

אני מקלח את התוכי שלי עם שפריצר הוא גם לא נכנס לאמבטיה
על השפריצר הוא מת ממש
ממליץ אחרי שתי שפריצים תוכל לראות את התגובה שלו
על השפריצר הוא מת ממש
ממליץ אחרי שתי שפריצים תוכל לראות את התגובה שלו
ממליץ להרגיל את התוכי לשפריצר לפני שמשתמשים עימו ולא להתיז ישירות לפנים או עליו בפעם הראשונה. להתיז על היד מעט שיראה שיוצא מהשפריצר מים ובהדרגה להתיז עליו תוך כדי התחשבות בתגובותיו.