היי אני רוצה לקנות ג'אקו, הבעיה היא שאני לא יכול לגדל אותו בתוך הבית,
אם אני אשים אותו בכניסה לבית (יש כמו מין מבואה מקורה) הוא ישרוד???
האם זה בכלל כדאי שיהיה בחוץ?
תודה
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
גידול ג'אקו
מנהל: מפקחים
Re: גידול ג'אקו
ישרוד כן.. בתנאי שיהיה מוגן מחיות, רוחות ,וחום שמש ישירה.
הקטע בגידול ג'קו הוא לא שהוא ישרוד אלא שהוא יראה את המשפחה ישמע את הדיבור שלכם ויקבל יחס מהעוברים והשבים...
רק ככה הוא ירגיש חלק מהשפחה..וכך הוא יפתח יותר לאנשים יחקה אותם יותר, ואתם גם תתרגלו אליו לנוכחותו תהנו מהקולות והיחס בחזרה..
אם אין באפשרותך לגדל אותו כאילו היה בן משפחה, אתה לא תפיק ממנו את המהות של ג'קו בבית.. והוא גם לא יהנה מאורח חייו.
אז אם לא.. אז לא עדיף לך ולו.
הקטע בגידול ג'קו הוא לא שהוא ישרוד אלא שהוא יראה את המשפחה ישמע את הדיבור שלכם ויקבל יחס מהעוברים והשבים...
רק ככה הוא ירגיש חלק מהשפחה..וכך הוא יפתח יותר לאנשים יחקה אותם יותר, ואתם גם תתרגלו אליו לנוכחותו תהנו מהקולות והיחס בחזרה..
אם אין באפשרותך לגדל אותו כאילו היה בן משפחה, אתה לא תפיק ממנו את המהות של ג'קו בבית.. והוא גם לא יהנה מאורח חייו.
אז אם לא.. אז לא עדיף לך ולו.
מסכימה עם צחי מאה אחוז... תוכי מוחתם מקומו בבית עם בני המשפחה 

אני מחזק את דברי קודמיי. תוכי מוחתם זקוק מאוד לקירבה ומקומו בבית, לא רק בבית אלא באיזור מרכזי בבית כדי שיהיה חשוף לבני הבית לקולות הדיבור ולתיקשור. אם אתה רוצה לשתף מדוע אינך יכול לגדלו בבית אתה מוזמן ואולי נצליח לעזור.
חחח הבעיה היא לא מבחינתי, אני הייתי מגדל גם עשרה תוכים בתוך הבית
הבעיה היא שהאישה לא מעוניינת עוד חייה בתוך הבית. (יש לנו גולדן)
הבעיה היא שהאישה לא מעוניינת עוד חייה בתוך הבית. (יש לנו גולדן)
הבנתי, זה כבר משהו שאיני יכול לעזור בו