ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

האם העצים בטוחים?

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
ישי.ז
ביצה
ביצה

האם העצים בטוחים?

שליחה על ידי ישי.ז »

לק"י
שלום,
האם עץ ערבה בטוח לתוכי? ורימון?
חפשתי ברשימה ששירלי פרסמה ולא מצאתי..
ועוד שאלה, האם תוכי דררה נחשב גודל "בינוני"?
עוד שאלה אחת, הרגלנו את התוכי ללחוץ לנו את היד. כאשר אנחנו מקרבים אליו אצבע הוא לוחץ לנו את האצבע עם הרגל השמאלית.
הבעיה, שעכשיו אני לא מצליח להרים אותו על היד כי כל פעם שאני מקרב אליו אצבע הוא רק לוחץ את היד ולא עולה. דרך אגב, בזמן שהרגלנו אותו ללחוץ אצבע, כל פעם שהיינו מקרבים אליו את האצבע היינו אומרים "לחיצת יד", ובכל זאת כאשר אנחנו מקרבים אליו את האצבע אפילו בלי
לומר כלום, הוא אוטומטית לוחץ את האצבע. כאשר הוא לחץ לי אצבע, ניסיתי לקרב לו את האצבע גם לרגל השניה שיעלה עם שתי רגליים, אבל
הוא סירב. לאחר כמה נסיונות מצידי הוא נשך אותי (כמובן שמיד הפסקתי והנחתי לו..). מה לעשות?תמונה
תודה רבה.
סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

Re: האם העצים בטוחים?

שליחה על ידי שירלי87 »

אני חושבת שערבה בטוחה (זכור לי מבדיקה בעבר) אבל אל תסתמך על זה - אם יש ספק עדיף לא להשתמש
יש הרבה עצים שידועים כבטוחים וזמינים (אקליפטוס, עצי פרי הדר, זית, תפוח..)

רימון, אם אני זוכרת נכון הוא מופיע ברשימה.. לא? אני צריכה לבדוק.. בכל מקרה זכור לי שהקליפה והענף לא בטוחים, אלא רק הפרי

דררה הוא תוכי בינוני

תנסו לקרב את האצבע, ועם היד השנייה להחזיק צ'ופר מולו ולהגיד "עלה" או "אפ"
כשהוא ישים רגל על האצבע שלך, שהצ'ופר יהיה ממש מול הפנים ויפתה אותו לעלות עם הרגל השנייה ולהגיע לצ'ופר
כשהוא יעלה תשבחו אותו ותתנו לו לאכול את הצ'ופר
תמשיכו בתרגול הזה, ולחזור על המילה "עלה/אפ" כדי שהוא יתרגל לפקודה החדשה ויבין שאתם מתכוונים לפעולה אחרת

קישור מומלץ: שאלות נפוצות - אילוף בסיסי, אילוף התנהגות, אילוף מתקדם

*עריכה: להבא שאלות שקשורות באילוף בבקשה לשאול בפורום המתאים תמונה
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”