ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

שאלה בקשר לאינקובטורים

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
liran_92
ביצה
ביצה

שאלה בקשר לאינקובטורים

שליחה על ידי liran_92 »

שלום לכולם,
אני מעוניין לקנות מיני איקובטור, כדי שאוכל להדגיר את הבייצים שמוטלים אצלי בצורה מלכותית (משום מה הןלא בוקעות אפילו שהן מופרות) ראיתי באיי ביי מספר דגמים, אפשר לקבל המלצה על גדם? או על מה חשוב שיהיה באינקובטור שיעשה תעבודה, כי אין לי ממש מושג בזה... תודה רבה מראש...
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: שאלה בקשר לאינקובטורים

שליחה על ידי eli_lea »

איזה סוגי תוכים אתה מתכוון להדגיר?
האם הביצים שלא בוקעות פוריות?
liran_92
ביצה
ביצה

שליחה על ידי liran_92 »

דררות צהובות, ראיתי שיש אינקובטורים קטנים, הבייצים כן פוריות והיא דוגרת עליהם חודש עוד יומיים, ודאגתי שיהיה לה שקט ושלא יפריעו לה...
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

יש מגוון אינקובטורים אך חלקם (הזולים יחסית) אינם מתאימים להדגרת ביצי תוכים. באתר יש סיקור של שני אינקובטורים בקישור הבא:
http://www.tukinfo.com/reviews/Page-2.html
מדובר במדגרות מתוצרת וישניא וRCOM.

אישית לא הייתי ממהר להדגיר את הביצים מאחר וכל העסק לא פשוט ומצריך ניסיון רב. כך שעלול להיווצר מצד שגם השקעת במדגרה סכום נכבד וגם איבדת גוזלים. הייתי מחכה לסבב נוסף ובמקביל פועל ומוודא שלזוג יש את כל התנאים הנדרשים.
להאכיל גוזל מגיל יום צריך לא מעט ניסיון. אם יש לך ניסיון בהאכלות מגיל יום זה כבר שיקול שלך האם להשקיע באינקובטור.
liran_92
ביצה
ביצה

שליחה על ידי liran_92 »

מזא לא מתאימות לבייצים של תוכים, זה תלוי בטמפ, לא? בדקתי היום את הבייצים עם פנס וראיתי משו זז שם, אני מקווה שאולי עוד יצא מהן משו.... המיני מדגרה של rcom זאת האריזה הצהובה מתאימה לבייצים של דררות?
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

ישנן מדגרות שרמת הלחות שלהן לא מספקת.הדגרה זה לא רק טמפרטורה, זה גם לחות וסיבוב ביצים.
כדאי למעט בהפרעות ומגע בביצים.
liran_92
ביצה
ביצה

שליחה על ידי liran_92 »

אני יודע, דאגתי שלתוכים לא יהיו הפרעות והוצאתי 2 בייצים לבדיקת פוריות רק לאחר הזמן שהיו אמורות לבקוע, איך יודע אם המיני מדגרה תתאים לי לתוכים בינוניים? לא מצאתי יותר מידי מידע עליה, אשמח אם מישו ייתן לי קצת מידע עליה...
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

לצערי חוץ מסקירה ויזואלית לא ניתנה לנו האפשרות להדגיר בה ביצים כך שאיני יכול לתת חוות דעת.
תנסה לקרוא חוות דעת של אנשים שהדגירו ולפי זה תחליט.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”