כמו שאתם יודעים לפני הרבה זמן רציתי להביא תוכון, זה לא הסתדר וכו'.. ואז שוב רציתי להביא תוכון ואפילו קניתי כבר עוד כלוב אבל בסוף אחרי שחשבתי קצת יותר החלטתי גם את זה לבטל..
עכשיו בגלל שאני פחות משחק עם צ'יף כואב לי עליו שהוא רוב הזמן בכלוב משתעמם, אפילו שיש לו משחקים ותעסוקה, אני צריך לשחק איתו..
ולמכור אותו גם אני לא רוצה משתי סיבות, הראשונה בגלל שנקשרתי אליו והשנייה כי רק אותי הוא אוהב, כל מי שמתקרב אליו הוא מנסה לנשוך, אז גם לא אצליח למכור.(ובקיצור גם אם נבליג על השנייה, עדיין יש את הראשונה)
טוב אז מה שרציתי לעשות הוא למכור את הכלוב שקניתי, להביא כלוב רבייה 432 עם מחיצה(ראיתי מישהו שרוצה למכור).
עכשיו בבית יהיה כלוב אחד TI-1901 ואחד הכלוב עם המחיצה.
עכשיו השאלה הראשונה, מה אתם ממליצים להביא עוד קוקטייל(נקבה) האכלת-יד או פרא? למי שלא יודע צ'יף האכלת-יד.
ואם אפשר תפרטו קצת אם אני אביא קוקטייל האכלת-יד ואשים אותם ביחד בהדרגה, מה תהיה התוצאה? הם יתקלקלו? או להפך, אם אני אביא פרא.. בקיצור כל מה שתוכלו לפרט יהיה טוב ומה שאני אצטרך אני אשאל כמובן.
עוד כמה שאלות.
אם הם יטילו גוזלים, הגוזלים יוכלו לחיות איתם בכלוב רבייה 432 או שנצטרך לספק לגוזלים עוד כלוב?(זאת אומרת בקיצור הכלוב גדול מספיק גם לגוזלים או לא?)
אם נגיד הם יחיו ביחד, שניהם האכלת-יד ואני אתן יחס לכל אחד שווה בשווה כל יום(של נגיד כל אחד שעה פחות או יותר), יכול להיות שהם יישארו חברותיים?
אחרי שהם יטילו גוזלים הבנתי שאולי הם כבר יאבדו את ההחתמה לגמריי, או משהו כזה.. זה נכון
אשמח אם תפרטו על זה.אם יהיו לי עוד שאלות ואני בטוח שיהיו אני אשאל בהמשך