ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

אני בונה כלוב חדש - עזרה בבקשה

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
eliranw
ביצה
ביצה

אני בונה כלוב חדש - עזרה בבקשה

שליחה על ידי eliranw »

טוב התחלתי לבנות כלוב חדש לכנרים שלי גודלו 1.35x1.00x0.50. הוא בנוי מרשת מן הסתם ולטות ויש לי כמה שאלות .
אני מגדל לצורך רביה ונוי כרגע הכנרים נמצאים בתוך כלוב רביה מופרדים על ידי מחיצה , אם אני אעביר אותם לכלוב החדש זה יקשה עליהם להזדווג?( הם כרגע לבד עדיין לא קניתי עוד כנרים ותוכים) .
איזה תוכים מסתדרים עם כנרים כי אני רוצה לשלב , הכלוב דיי גדול ומרווח.
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: אני בונה כלוב חדש - עזרה בבקשה

שליחה על ידי eli_lea »

כנרים תמיד עדיף לגדל בכלובי רבייה בנפרד ולא עם סוגים נוספים.
מה גובה הכלוב?
eliranw
ביצה
ביצה

שליחה על ידי eliranw »

גובה הכלוב הוא מטר אני פשוט רוצה להכניס עוד מלא כנרים ( לגדל כלהקה) וראיתי באינטרנט שהם מסתדרים טוב עם פינקים . חשבתי על לגדל את כולם באותו כלוב ובעונת הרביה לקחת זכר ונקבה מתאימים ולמשך כל העונה לגדל אותם בכלוב רביה.
עוד שאלה קטנה אם אני אשים כלים לרביה בכלוב הגדול שבניתי ממש כמו בכלוב רביה רגיל לא תהיה בעיה לכנרים או לפינקים להתרבות לבד?
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

לדעתי תהיה בעייה. הפרעה להורים שדוגרים, "גניבת" חומרי קינון מהתאים ועוד.
אם הכלוב ממש מרווח וגדול יתכן שיסתדרו טוב יותר ביחד. הכלוב שלך בהחלט נחשב לקטן ואינו יכול להכיל יותר מ 3-4 זוגות ולכן הייתי מייעד אותו לפינקים בלבד כאשר את הכנרים הייתי מגדל בכלובי ריבוי מיועדים עם מחיצה בגודל 45*45*77 לכל זוג.
eliranw
ביצה
ביצה

שליחה על ידי eliranw »

אוקיי תודה אלי , רק 2 שאלות , אם אני שם רק כנרים בכלוב הזה הם יסתדרו מבחינת רביה מבלי שאני אתערב? ( כמובן שאשים קן וחומרים לקינון בעונת הזיווג).
איזה סוגים שונים של תוכים אני יכול לשים בכלוב ? שיסתדרו בלי בעיה , אני לא רוצה משהו יקר כי אני רק מתחיל בתחום חשבתי על משהו בסגנון תוכי אהבה קוקטלים ותוכונים. ושוב תודה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

כמו שאמרתי קודם וזו דעתי. כנרים עדיף להרבות בכלובי רבייה נפרדים.
ציפורי אהבה מאוד אגרסיבים ואינם מסתדרים עם תוכים אחרים ולכן עדיף גם אותם לגדל ביחד עם ציפורי אהבה ולא לערבב .
תוכונים וקוקטילים יכולים להסתדר באותו כלוב במידה ויש מקום לכולם.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”