דף 1 מתוך 1
אני בונה כלוב חדש - עזרה בבקשה
נשלח: 07 מאי 2012 11:12
על ידי eliranw
טוב התחלתי לבנות כלוב חדש לכנרים שלי גודלו 1.35x1.00x0.50. הוא בנוי מרשת מן הסתם ולטות ויש לי כמה שאלות .
אני מגדל לצורך רביה ונוי כרגע הכנרים נמצאים בתוך כלוב רביה מופרדים על ידי מחיצה , אם אני אעביר אותם לכלוב החדש זה יקשה עליהם להזדווג?( הם כרגע לבד עדיין לא קניתי עוד כנרים ותוכים) .
איזה תוכים מסתדרים עם כנרים כי אני רוצה לשלב , הכלוב דיי גדול ומרווח.
Re: אני בונה כלוב חדש - עזרה בבקשה
נשלח: 07 מאי 2012 16:39
על ידי eli_lea
כנרים תמיד עדיף לגדל בכלובי רבייה בנפרד ולא עם סוגים נוספים.
מה גובה הכלוב?
Re: אני בונה כלוב חדש - עזרה בבקשה
נשלח: 07 מאי 2012 22:31
על ידי eliranw
גובה הכלוב הוא מטר אני פשוט רוצה להכניס עוד מלא כנרים ( לגדל כלהקה) וראיתי באינטרנט שהם מסתדרים טוב עם פינקים . חשבתי על לגדל את כולם באותו כלוב ובעונת הרביה לקחת זכר ונקבה מתאימים ולמשך כל העונה לגדל אותם בכלוב רביה.
עוד שאלה קטנה אם אני אשים כלים לרביה בכלוב הגדול שבניתי ממש כמו בכלוב רביה רגיל לא תהיה בעיה לכנרים או לפינקים להתרבות לבד?
Re: אני בונה כלוב חדש - עזרה בבקשה
נשלח: 08 מאי 2012 08:28
על ידי eli_lea
לדעתי תהיה בעייה. הפרעה להורים שדוגרים, "גניבת" חומרי קינון מהתאים ועוד.
אם הכלוב ממש מרווח וגדול יתכן שיסתדרו טוב יותר ביחד. הכלוב שלך בהחלט נחשב לקטן ואינו יכול להכיל יותר מ 3-4 זוגות ולכן הייתי מייעד אותו לפינקים בלבד כאשר את הכנרים הייתי מגדל בכלובי ריבוי מיועדים עם מחיצה בגודל 45*45*77 לכל זוג.
Re: אני בונה כלוב חדש - עזרה בבקשה
נשלח: 08 מאי 2012 13:21
על ידי eliranw
אוקיי תודה אלי , רק 2 שאלות , אם אני שם רק כנרים בכלוב הזה הם יסתדרו מבחינת רביה מבלי שאני אתערב? ( כמובן שאשים קן וחומרים לקינון בעונת הזיווג).
איזה סוגים שונים של תוכים אני יכול לשים בכלוב ? שיסתדרו בלי בעיה , אני לא רוצה משהו יקר כי אני רק מתחיל בתחום חשבתי על משהו בסגנון תוכי אהבה קוקטלים ותוכונים. ושוב תודה
Re: אני בונה כלוב חדש - עזרה בבקשה
נשלח: 08 מאי 2012 13:36
על ידי eli_lea
כמו שאמרתי קודם וזו דעתי. כנרים עדיף להרבות בכלובי רבייה נפרדים.
ציפורי אהבה מאוד אגרסיבים ואינם מסתדרים עם תוכים אחרים ולכן עדיף גם אותם לגדל ביחד עם ציפורי אהבה ולא לערבב .
תוכונים וקוקטילים יכולים להסתדר באותו כלוב במידה ויש מקום לכולם.