ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
התוכי שלי נושך.
מנהל: מפקחים
התוכי שלי נושך.
קניתי תוכון לפני כמה ימים בחנות.ובכל פעם שאני מחזיק אותו,הוא נושך אותי ופוצע אותי,מה לעשות איתו?
תוכים מגדלים באהבה
או לא מגדלים כלל!Re: התוכי שלי נושך.
איזה תוכי? הוא עלה ליד למוכר מרצונו?
Re: התוכי שלי נושך.
כנראה שהוא פרא, ניסית בחנות להחזיק אותו? גם שם הוא היה ככה?

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
זה תוכון.
בחנות הוא עלה לי על היד כשהכנסתי את היד לכלוב הכל היה בסדר הוא לא נשך או משהוא אחר.
אמרו בחנות שהוא האכלת יד,לא אמרו לי שהוא מוחתם אמרו רק שהוא האכלת יד.
אחרי כמה ימים בבית שלי הרמתי אותו הוא עלה לי על האצבע והתחיל לנשוך.
בחנות הוא עלה לי על היד כשהכנסתי את היד לכלוב הכל היה בסדר הוא לא נשך או משהוא אחר.
אמרו בחנות שהוא האכלת יד,לא אמרו לי שהוא מוחתם אמרו רק שהוא האכלת יד.
אחרי כמה ימים בבית שלי הרמתי אותו הוא עלה לי על האצבע והתחיל לנשוך.
תוכים מגדלים באהבה
או לא מגדלים כלל!Re: התוכי שלי נושך.
יתכן שהוא עדיין מפוחד מהמעבר לבית החדש ולכלוב החדש. תצטרך הרבה סבלנות ואל תנסה להעלותו בכוח או לתפוס אותו בכוח. תן לו צ'ופרים שיקח מהיד ולאט לאט תבנה את ההביטחון שלו.
תוכונים לרוב לא מחתימים. לא מחתימים מהסיבה הפשוטה שמכירתן לחנות לא תכסה אפילו את הדייסה. תוכונים די נוחים ומתרגלים במהרה למגדל כך שאפשר להוציאם מהתא די קרוב לגיל גמילה ולהרגילם.
האם הנוצות שלו גזורות?
תוכונים לרוב לא מחתימים. לא מחתימים מהסיבה הפשוטה שמכירתן לחנות לא תכסה אפילו את הדייסה. תוכונים די נוחים ומתרגלים במהרה למגדל כך שאפשר להוציאם מהתא די קרוב לגיל גמילה ולהרגילם.
האם הנוצות שלו גזורות?
תודה!
עזר לי מאוד!
הוא כבר
נושך הוא עדין קצת מפחד אבל יש שיפור
תודה.
עזר לי מאוד!
הוא כבר
נושך הוא עדין קצת מפחד אבל יש שיפור
תודה.תוכים מגדלים באהבה
או לא מגדלים כלל!