ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
תהליכי גמילה גוזל גאקו
מנהל: מפקחים
תהליכי גמילה גוזל גאקו
אם אני ימשיך לתת לתוכי מזרק אחד דייסה בערב גם אחרי הגמילה זה יחזק את הקשר או שזה מזיק??
שמעתי שזה טוב
שמעתי שזה טוב
Re: תהליכי גמילה גוזל גאקו
שלום
דברים חיוביים תמיד מחזקים את הקשר עם התוכי ובונים אמון,
מבחינת תזונה אני לא יודעת להגיד לך אם זה טוב או לא טוב להביא מזרק לאחר הגמילה
אך ראיתי ביוטיוב קליפ של זוג אקלקטוס מוחתם ו3 גוזלים בוגרים יחסית מוחתמים גם הם ובקליפ הביאו לגוזלים דייסה והופתעתי לראות שהביאו גם להורים טיפה והכול היה בסדר גמור אז אני חושבת שאין בעיה לתת לו ובנוסף אם תחליט לתת תיתן לו עם כף מכופפת מאחר שדבר זה הוא יותר אינטימי וחברותי לתוכי מאשר מזרק

דברים חיוביים תמיד מחזקים את הקשר עם התוכי ובונים אמון,
מבחינת תזונה אני לא יודעת להגיד לך אם זה טוב או לא טוב להביא מזרק לאחר הגמילה
אך ראיתי ביוטיוב קליפ של זוג אקלקטוס מוחתם ו3 גוזלים בוגרים יחסית מוחתמים גם הם ובקליפ הביאו לגוזלים דייסה והופתעתי לראות שהביאו גם להורים טיפה והכול היה בסדר גמור אז אני חושבת שאין בעיה לתת לו ובנוסף אם תחליט לתת תיתן לו עם כף מכופפת מאחר שדבר זה הוא יותר אינטימי וחברותי לתוכי מאשר מזרק
סול-ארז
אתה בכל מקרה מאכיל כך שהקשר ישנו. אתה יכול להמשיך ולהאכיל את הגוזל לאחר הגמילה עד לשלב בו הוא לא יחפוץ בדייסה.
עוד שאלה קטנה...
אפשר ל"הקטין" את ארוחת הבוקר לשני מזרקים ?
כרגע הוא אוכל 5 מזרקים בבוקר ו5 בערב
אז לפני שאני מוריד לו את הארוחת בוקר אני ימשיך עם ארוחה "קטנה" בבוקר
אפשר ל"הקטין" את ארוחת הבוקר לשני מזרקים ?
כרגע הוא אוכל 5 מזרקים בבוקר ו5 בערב
אז לפני שאני מוריד לו את הארוחת בוקר אני ימשיך עם ארוחה "קטנה" בבוקר
5 מזרקים של כמה ML בכל מזרק?
10 אחוז מהמשקל גוף שלו
ואיך אני אמור לדעת מה משקל הגוף שלו? כמה מכיל כל מזרק או כמה ML הוא מקבל בסך הכל?