ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שאלה| איזה סוגי תוכים ניתן לגדל בכלוב הזה
מנהל: מפקחים
-
peleg10000
- בקיעה

- שם פרטי:: יש כינוי
שאלה| איזה סוגי תוכים ניתן לגדל בכלוב הזה
בוולייר יש לי כלוב שהאפרוחים גדלו בו בצעירותם ולדעתי הוא גם מתאים לעוד סוגי תוכים, גובהו 55 ס"מ רוחב 35 ס"מ אורך מטר בנוסף בכלוב יש 2 חורי כניסה לכלוב עץ שרוחבו הוא גם 30 ס"מ גובהו 55 ואורכו מטר, כלוב העץ מחולק ל2 תאים שהאורך של כל אחד מהם הוא חצי מטר...
אשמח שתאמרו לי איזה סוגי תוכים ניתן לגדל כאן, כמות[אם בכלל ניתן מעל זוג] ומחיר..
תודה [:
אשמח שתאמרו לי איזה סוגי תוכים ניתן לגדל כאן, כמות[אם בכלל ניתן מעל זוג] ומחיר..
תודה [:
Re: שאלה| איזה סוגי תוכים ניתן לגדל בכלוב הזה
יש כמה דברים שצריך לתת עליהם את הדעת.
1. הכלוב בגובה הריצפה וזה לא מצב אידיאלי לתוכים.
2. הכלוב צריך לעבור ניקיון יסודי.
3.אדמה כריצפה זה לא יתרון מאחר וזה מתכון להידבקות התוכים בתולעים מצגד אחד ומצד שני קשה לשמור על ניקיון האדמה.
4. הפתחים עליהם אתה מדבר נמצאים בתחתית הכלוב לפי מה שראיתי ואני לא רואה שימוש כלשהו בפתחים.
אפשר להשמיש את המקום ולשים 3 זוגות תוכונים או זוג קוקטילים וזוג תוכונים. מעבר לזה את הצאצאים תצטרך להעביר לאחר שיהיו עצמאים.
אם כבר למה לא לנצל את החלק העליון (היכן שמונח ארגז) ולסדר שם כלוב?
1. הכלוב בגובה הריצפה וזה לא מצב אידיאלי לתוכים.
2. הכלוב צריך לעבור ניקיון יסודי.
3.אדמה כריצפה זה לא יתרון מאחר וזה מתכון להידבקות התוכים בתולעים מצגד אחד ומצד שני קשה לשמור על ניקיון האדמה.
4. הפתחים עליהם אתה מדבר נמצאים בתחתית הכלוב לפי מה שראיתי ואני לא רואה שימוש כלשהו בפתחים.
אפשר להשמיש את המקום ולשים 3 זוגות תוכונים או זוג קוקטילים וזוג תוכונים. מעבר לזה את הצאצאים תצטרך להעביר לאחר שיהיו עצמאים.
אם כבר למה לא לנצל את החלק העליון (היכן שמונח ארגז) ולסדר שם כלוב?
-
peleg10000
- בקיעה

ברור שהצאצאים יועברו/ימכרו, הניקיון יעשה, פשוט האפרוחים מלכלכים במהירות... אני לא רוצה לגדל שם תוכונים/קוקוטיילים כי אני מגדל את 2 הזנים הללו בוולייר חשבתי על מזמרים או חבר אחר במשפחת הפרקיטים...
לי קשה לראות גידול ציפורים ב"קומת קרקע" .אני חושב שהם הרבה יותר מפוחדים וחסרי ביטחון כאשר הם מוגבלים בגובה.
בגלל עומק הכלוב (30 ס"מ) שזה ממש לא מרווח אתה יכול לשים זוג מזמרים ולראות איך הם מסתדרים.
בגלל עומק הכלוב (30 ס"מ) שזה ממש לא מרווח אתה יכול לשים זוג מזמרים ולראות איך הם מסתדרים.
-
peleg10000
- בקיעה

ניתן להרחיב את הכלוב בעוד 10 ס"מ, אני לא רוצה לקנות תוכים ולראות איך הם מסתדרים מכיוון שאם הם לא יסתדרו מה אוכל לעשות??
ד"א ניתן להרגיל תוכי שיכנס לכלוב קטן ובתוך הכלוב הקטן הוא יישן ושם גם יהיה תאו בדיוק כמו תרנגולים, זה עבד עם הקוקוטיילית שלי הכנסתי אותה לכלוב שנמצא בתוך הוולייר שבכלוב הנ"ל יש תא לאחר ששחררתי אותה היא הייתה חוזרת לכלוב בשביל לישון והיום היא כבר מטילה בו ננסה לעשות זאת גם כאן.....
ד"א ניתן להרגיל תוכי שיכנס לכלוב קטן ובתוך הכלוב הקטן הוא יישן ושם גם יהיה תאו בדיוק כמו תרנגולים, זה עבד עם הקוקוטיילית שלי הכנסתי אותה לכלוב שנמצא בתוך הוולייר שבכלוב הנ"ל יש תא לאחר ששחררתי אותה היא הייתה חוזרת לכלוב בשביל לישון והיום היא כבר מטילה בו ננסה לעשות זאת גם כאן.....
-
peleg10000
- בקיעה

הגדלתי את הכלוב ברוחבו וניקיתי אותו ביסודיות, עכשיו רוחבו חצי מטר, גובהו 58 ס"מ ואורכו מטר...
כמה עולים מזמרים והאם יוכלו לחיות בכלוב כזה[תא הטלה חיצוני כמובן...]??
כמה עולים מזמרים והאם יוכלו לחיות בכלוב כזה[תא הטלה חיצוני כמובן...]??
תגן עליהם מפני חתולים שעלולים להתקרב לרשת ולהפחיד אותם.
זוג מזמרים עולה בין 300-800 תלוי במוטציה.
זוג מזמרים עולה בין 300-800 תלוי במוטציה.
-
peleg10000
- בקיעה

מהצד השני של הכלוב מחוץ לרשתו, אני שמתי פלטת רשת במצב כזה חתול לא יכול לעשות כלום... תודה על התשובה [: