ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
פירות וירקות
מנהל: מפקחים
פירות וירקות
כמה פעמים ביום לתת לקוקטייל שלי פירות וירקות? בינתים אני נותן לו כל יום פרי או ירק לשעה בערך, זה בסדר להמשיך ככה? או לתת פחות או יותר? ואין בעיה בזה שאני לוקח פלח וחותך לקוביות קטנות כי הוא מפחד מיזה..
Re: פירות וירקות
אני מבין שהבסיס הינו כופתיות. אם כך 3 פעמים בשבוע ירק פרי, פעמיים שלוש השרייה, פעמיים תערובת זרעים מוכנה ותוספת סידן.
אפשר לחתוך לקוביות , אין בעייה עם זה.
אפשר לחתוך לקוביות , אין בעייה עם זה.
אלי יש לו כופתיות הוא כמעט וגמול לגמרי, אני נותן לו פעם ביום בערך מ- 13:30 יד 15:00 בערך פרי או ירק, ובשעה 18:00 - 19:00 יש לו תערובת זרעים, שבוע הבא אני יתחיל להוריד לו את התערובת זרעים לפעם ביומים, כרגע תערובת השרייה אני לא נותן כי אין לי, ומה זה תוספת סידן? כאילו אבן סידן בכלוב? כי יש לואבן סידן.. או זה תוספת של עוד מזון?
מה הכוונה "כמעט גמול"? הוא אוכל דייסה?
תערובת השרייה חשובה ומזינה. אבן גיר מספק סידן וזה בסדר.
תערובת השרייה חשובה ומזינה. אבן גיר מספק סידן וזה בסדר.
שאמרתי כמעט גמול התכוונתי לכופתיות, הוא היה אוכל רק תערובת זרעים והעברתי אותו לכופתיות זאת הכוונה =] ותודה הבנתי מה לעשות