ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

פירות וירקות

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Yossi_B
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: יש כינוי

פירות וירקות

שליחה על ידי Yossi_B »

כמה פעמים ביום לתת לקוקטייל שלי פירות וירקות? בינתים אני נותן לו כל יום פרי או ירק לשעה בערך, זה בסדר להמשיך ככה? או לתת פחות או יותר? ואין בעיה בזה שאני לוקח פלח וחותך לקוביות קטנות כי הוא מפחד מיזה..
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

Re: פירות וירקות

שליחה על ידי eli_lea »

אני מבין שהבסיס הינו כופתיות. אם כך 3 פעמים בשבוע ירק פרי, פעמיים שלוש השרייה, פעמיים תערובת זרעים מוכנה ותוספת סידן.
אפשר לחתוך לקוביות , אין בעייה עם זה.
סמל אישי של משתמש
Yossi_B
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי Yossi_B »

אלי יש לו כופתיות הוא כמעט וגמול לגמרי, אני נותן לו פעם ביום בערך מ- 13:30 יד 15:00 בערך פרי או ירק, ובשעה 18:00 - 19:00 יש לו תערובת זרעים, שבוע הבא אני יתחיל להוריד לו את התערובת זרעים לפעם ביומים, כרגע תערובת השרייה אני לא נותן כי אין לי, ומה זה תוספת סידן? כאילו אבן סידן בכלוב? כי יש לואבן סידן.. או זה תוספת של עוד מזון?
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

מה הכוונה "כמעט גמול"? הוא אוכל דייסה?
תערובת השרייה חשובה ומזינה. אבן גיר מספק סידן וזה בסדר.
סמל אישי של משתמש
Yossi_B
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי Yossi_B »

שאמרתי כמעט גמול התכוונתי לכופתיות, הוא היה אוכל רק תערובת זרעים והעברתי אותו לכופתיות זאת הכוונה =] ותודה הבנתי מה לעשות
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”