ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
האם התוכי נשא פייד?
מנהל: מפקחים
האם התוכי נשא פייד?
שלום!
יש לי קוקטיילית נקבה אפור רגיל.
יש לה סימנים צהובים כאלה על הראש.
הבנתי שזה אומר שהיא נשא פייד.בדקתי את העניין העליתי תמונה אמרו לי שלא בטוח בגלל שהסימן ממש קטן...
הסימנים הם כמו לקוקטיילית האפורה של שירלי בסרטונים...(לשלי קצת פחות סימנים...)
קוקטיילים האכלת יד גמולים (צפון) - מעודכן 3/1/12
יש לי קוקטיילית נקבה אפור רגיל.
יש לה סימנים צהובים כאלה על הראש.
הבנתי שזה אומר שהיא נשא פייד.בדקתי את העניין העליתי תמונה אמרו לי שלא בטוח בגלל שהסימן ממש קטן...
הסימנים הם כמו לקוקטיילית האפורה של שירלי בסרטונים...(לשלי קצת פחות סימנים...)
קוקטיילים האכלת יד גמולים (צפון) - מעודכן 3/1/12
Re: האם התוכי נשא פייד?
הכי טוב להעלות תמונה. קשה על סמך תיאור לתת תשובה.
העליתי תמונה לאתר אחר וניביתי לעשות "העתק" "הדבק" לפה זה פשוט לא נותן לי...
למה לא להעלות ישירות לאתר... ?
אם התמונה גדולה מדי אפשר להקטין ב"צייר" או כאן: http://www.tukinfo.com/forum/tools/resize/
אם התמונה גדולה מדי אפשר להקטין ב"צייר" או כאן: http://www.tukinfo.com/forum/tools/resize/
שירלי,האם הקוקטייל האפור שבתמונה הוא נשא פייד?
אצלי כל האפורים היו נשאי פייד, על רובם ראו ועל אחד או שניים לא ראו (לא היו סימנים)
אני לא יודעת בדיוק למי אתה מתכוון. חבל שאתה לא מעלה תמונה.
בכל מקרה, שים לב שלאפורים יש צהוב באזור הפנים וזה רגיל, זה לא קשור לפייד (צד שמאל בתמונה)
אם אתה רואה סימנים בעורף למשל שרואים בבירור שהם "לא קשורים" למופע רגיל (צד ימין בתמונה), התוכי נשא פייד
אני לא יודעת בדיוק למי אתה מתכוון. חבל שאתה לא מעלה תמונה.
בכל מקרה, שים לב שלאפורים יש צהוב באזור הפנים וזה רגיל, זה לא קשור לפייד (צד שמאל בתמונה)
אם אתה רואה סימנים בעורף למשל שרואים בבירור שהם "לא קשורים" למופע רגיל (צד ימין בתמונה), התוכי נשא פייד
בקישור ששמתי,נכון יש 2 סרטונים?אז בסרטון הראשון יש קוקטיילית אפורה שאת מלטפת ורואים לה סימני על הראש...אני מתכוון אליה.
למה שלא תעלה תמונה? אתה שואל שאלה ושולח אותנו לחפש תמונות או סירטונים. תעלה תמונה של התוכי שלך או שתיתן קישור.