ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
בצער זוג קקריק
מנהל: מפקחים
בצער זוג קקריק
נא לבדוק דיזות כול יום. היום הלכו לעולמם שני קקריקים צהובים הדיזה לא עבדה ואני בודק בערך כול שלושה ימים . כאב לב אחד גדול

- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
Re: בצער זוג קקריק
עצוב לשמוע. לא מזמן קראתי מאמר שטוען כי מים זה בין 10 הגורמים
הראשונים למוות אצל תוכים. וגם נושא הדיזות הוזכר שם בהדגשה.
את אספקת המים צריך לבדוק בכל יום ובמיוחד אם זו אספקה אוטומטית.
הראשונים למוות אצל תוכים. וגם נושא הדיזות הוזכר שם בהדגשה.
את אספקת המים צריך לבדוק בכל יום ובמיוחד אם זו אספקה אוטומטית.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
רמי צר לי לשמוע, אבל ככה זה, גם לנו שעוסקים בענף הרבה זמן קורים דברים לא נעימים.
מה שסיפרת היא אחת הסיבות שאני עדיין לא התקנתי אצלי דיזות. לפני שנה בדקתי עלויות,
שכמסתבר לא מעטות לפי כמות הכלובים שלי, וגם זאת סיבה שעוד לא התקנתי.,
הסיבה העיקרית היא שרוב התוכים שלי, כפי ששמתי לב מאוד אוהבים להתחץ בקערה שלהם,
אז אם אשים להם דיזות אני מונעת מהם את התענוג הזה, אז אם צריך לשים קערה בכל מקרה,
למה לי להוציא כסף על הדיזות? אני מעדיפה לעבור את הכלובים יום-יום לראות מה שלומם
ולהחליף או לרענן את המים בכלים. סביר להניח שככה יהיו לי פחות הפתעות לא נעימות שקשורות לאספקת המים.
מה שסיפרת היא אחת הסיבות שאני עדיין לא התקנתי אצלי דיזות. לפני שנה בדקתי עלויות,
שכמסתבר לא מעטות לפי כמות הכלובים שלי, וגם זאת סיבה שעוד לא התקנתי.,
הסיבה העיקרית היא שרוב התוכים שלי, כפי ששמתי לב מאוד אוהבים להתחץ בקערה שלהם,
אז אם אשים להם דיזות אני מונעת מהם את התענוג הזה, אז אם צריך לשים קערה בכל מקרה,
למה לי להוציא כסף על הדיזות? אני מעדיפה לעבור את הכלובים יום-יום לראות מה שלומם
ולהחליף או לרענן את המים בכלים. סביר להניח שככה יהיו לי פחות הפתעות לא נעימות שקשורות לאספקת המים.

מצטער לשמוע אבל אין מה לעשות ככה זה בחיים אל תיקח ללב אחי גם לי מתה מוסטאשית וככה זה.
היי רמי,
בכלל לא נעים אך כפי שאמרו קודמיי זה קורה,אני מקווה שלאחר כל התלאות שעברת מעתה תזכה רק להצלחות רמי.
אווה אכן העלויות דיי גבוהות,התקנתי דיזות לשני כלובים בעלות של 500 ש"ח ויותר,אני התקנתי את הדיזות כשהם מחוברים
לקו המים הראשי,בנוסף יש לי דיזות קטנות יותר שהאספקה הינה ממיכל מים ובנוסף קערות מים,את קערות המים אני נאלץ לשתוף יום יום
מאחר והתוכים טובלים את הכופתיות במים,אך החלטתי לא לוותר על הקערות מים והדיזות הינם לביטחון בלבד.
לעיתים זה קשה אך כדאי לעשות הרגל ולבדוק יום יום מה קורה בכלובים.
בכלל לא נעים אך כפי שאמרו קודמיי זה קורה,אני מקווה שלאחר כל התלאות שעברת מעתה תזכה רק להצלחות רמי.
אווה אכן העלויות דיי גבוהות,התקנתי דיזות לשני כלובים בעלות של 500 ש"ח ויותר,אני התקנתי את הדיזות כשהם מחוברים
לקו המים הראשי,בנוסף יש לי דיזות קטנות יותר שהאספקה הינה ממיכל מים ובנוסף קערות מים,את קערות המים אני נאלץ לשתוף יום יום
מאחר והתוכים טובלים את הכופתיות במים,אך החלטתי לא לוותר על הקערות מים והדיזות הינם לביטחון בלבד.
לעיתים זה קשה אך כדאי לעשות הרגל ולבדוק יום יום מה קורה בכלובים.
אהלן רמי - כפי שאמרתי לך כשדיברנו - דבר ראשון צר לי לשמוע על מות הקקריקים .
דבר שני - זו אחת הסיבות שאני לא מרגיש בטוח לעבוד עם דיזות ועוד יותר בעייתי כשזה אצלי כי יש אצלי לא מעט אבק וזה יכול ליצור סתימה.
שיהיה בהצלחה בהמשך.
דבר שני - זו אחת הסיבות שאני לא מרגיש בטוח לעבוד עם דיזות ועוד יותר בעייתי כשזה אצלי כי יש אצלי לא מעט אבק וזה יכול ליצור סתימה.
שיהיה בהצלחה בהמשך.
ווואייי רמי איזה יום זה יאלה גם לי וגם לךךך פייייייי כמו שאמרו אחי על תיכך את זה יותר מיידי קשה זה קורה והינה אני דוגמא ואין מה לעשות אחי בעזרת השם יפול לי ביידים קקריקים מבטיח להביא לך מתנה עכשיו אני רוצה ליראות אותך מחייך כי עם לא אני בא עכשיו במונית סיפשל עד אליך חח