ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
בניית כלוב ענק
מנהל: מפקחים
בניית כלוב ענק
בעתד הלא רחוק אני רוצה לבנות כלוב במידות: אורך 20 מטר רוחב:10 מטר גובה :5 מטר והוא יהיה כלוב אחד ללא הפרדות ההאם אני יכול להכניס לשם:זוג קקדו גאלה
זוג קקדו טריטון
זוג קקדו אמברלה
שתי זוגות ארה
זוג אמזונה דאבל ילו הד
זוג ז'אקו
זוג קוניור פטגונניה
זוג אקלקטוס
זוג ארה ננסית
כמה לדעתכם הכלוב יעלה וכמה כל התוכים יחד ואיזה חומרים צריך לבניית הכלוב
זוג קקדו טריטון
זוג קקדו אמברלה
שתי זוגות ארה
זוג אמזונה דאבל ילו הד
זוג ז'אקו
זוג קוניור פטגונניה
זוג אקלקטוס
זוג ארה ננסית
כמה לדעתכם הכלוב יעלה וכמה כל התוכים יחד ואיזה חומרים צריך לבניית הכלוב
Re: בניית כלוב ענק
זכית ב50 מליון?
כי אם לא אני חושב שתשנה קצת כיוון
-אני מאמין שכל זה יעלה לא פחות מ60000 ש''ח , אבל תחכה לעוד תגובות
כי אם לא אני חושב שתשנה קצת כיוון
-אני מאמין שכל זה יעלה לא פחות מ60000 ש''ח , אבל תחכה לעוד תגובות
אתה מתכוון 60000 שח' רק התוכים כן ...
וקח בחשבון סככת כלוב בגודל כזה זה הון תועפות משער שזה לפחות הכל ביחד 100000 שח' ....יש פיס או לוטו ?
וקח בחשבון סככת כלוב בגודל כזה זה הון תועפות משער שזה לפחות הכל ביחד 100000 שח' ....יש פיס או לוטו ?
אז מה, לכולנו מותר קצת לחלום מידי פעם. מי מאיתנו לא חולם על זה לפעמים?
חלומות לעיתים מתגשמים. אם רוצים מאוד מצליחים בסופו של דבר. בכלל אני חושב שהחלומות עוזרים לנו לתכנן ולמצוא פיתרונות יצירתיים להרבה דברים. הרבה יותר קל בחלום.
בכל מקרה, כדי לבנות מבנה בגודל כזה צריך תיכנון נכון של קונסטרוקטור ומהנדס כדי שהכל יעמוד במקום ויהיה מספיק חזק.
אתה מדבר על גידול כל הסוגים בצורה מעורבת וגם במבנה כזה גדול יחסית אני עדיין חושב שזה לא בריא.
השאלה הנשאלת והמתבקשת הינה מה מטרת הגידול. האם בית הגידול יהיה מיועד לריבוי?
אגב, בבתי גידול בחו"ל אפשר לראות מבנים בסדר גודל כזה ובמיוחד בחוות ריבוי גדולות ומוכרות.
אז איך אתה מתחיל להגשים את החלום? כמו כל התחלה, צעד ראשון או יותר נכון יתד ועמוד ראשון
ואחר כך? עוד כמה עמודים.. ועוד כמה.. וכבר רואים כלובים מונחים
מבט מקצה הכלוב- כלוב נחמד לזוג
ככה נראה מבחוץ, שיטה נחמדה לבניית כלובים. תמיד יש עדיפות לאפשר לזוג לחיות כזוג ללא שותפים.
בכל מקרה, כדי לבנות מבנה בגודל כזה צריך תיכנון נכון של קונסטרוקטור ומהנדס כדי שהכל יעמוד במקום ויהיה מספיק חזק.
אתה מדבר על גידול כל הסוגים בצורה מעורבת וגם במבנה כזה גדול יחסית אני עדיין חושב שזה לא בריא.
השאלה הנשאלת והמתבקשת הינה מה מטרת הגידול. האם בית הגידול יהיה מיועד לריבוי?
אגב, בבתי גידול בחו"ל אפשר לראות מבנים בסדר גודל כזה ובמיוחד בחוות ריבוי גדולות ומוכרות.
אז איך אתה מתחיל להגשים את החלום? כמו כל התחלה, צעד ראשון או יותר נכון יתד ועמוד ראשון
ואחר כך? עוד כמה עמודים.. ועוד כמה.. וכבר רואים כלובים מונחים
מבט מקצה הכלוב- כלוב נחמד לזוג

ככה נראה מבחוץ, שיטה נחמדה לבניית כלובים. תמיד יש עדיפות לאפשר לזוג לחיות כזוג ללא שותפים.
- guy1111112
- ביצה

- שם פרטי:: יש כינוי
עם יש לך חדר לא בחוץ אז אפשר לקנות רשת ברזל בסכום של כמה אלפים בלבד ולשים אותה ככלוב
יש המטביעים את צרותיהם - ויש המלמדים אותם לשחות
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
לתוכים שהוא ציין לעיל הוא יצטרך את אותה הרשת גם במבנה סגור. חדר יוכל להיות לעזר רק בכך שהוא ימנע את הצורך בהשקעת גג, מלבד זאת יהיו לכך רק חסרונות.
כמו כן, לאדם שיש חדר (גודל) שיכול להכיל את כמות התוכים המצוינים לעיל לא תהיה בעיה של כסף על מנת לבצע את הבניה בחוץ.
עומר מה המידות שתכננת לתת לכל זוג? פשוט 10X20X5 לא ממש מסתדר לי. בשביל מה הגובה הזה?
וחברים 100K לא מצריך פייס וזו השקעה הגיונית לכל עסק. גם אם תפתחו חנות זו השקעה שתצטרכו בקלות.
השאלה באמת מה התכנון, יכולות, תקציב.
כמו כן, לאדם שיש חדר (גודל) שיכול להכיל את כמות התוכים המצוינים לעיל לא תהיה בעיה של כסף על מנת לבצע את הבניה בחוץ.
עומר מה המידות שתכננת לתת לכל זוג? פשוט 10X20X5 לא ממש מסתדר לי. בשביל מה הגובה הזה?
וחברים 100K לא מצריך פייס וזו השקעה הגיונית לכל עסק. גם אם תפתחו חנות זו השקעה שתצטרכו בקלות.
השאלה באמת מה התכנון, יכולות, תקציב.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
הבעיה זה השטח שניצרך לכלוב ווליר כזה וההשקעה לא פשוטה מכל הכיוונים שזה ציוד וחומרי גלם לבניה עצמה
ובנוסף זה סוגי התוכים המאוד מאוד מיוחדים..טוב לחלום מותר למה לא ומאוד מקווה בשבלך שתגשים יום 1 ..
ובנוסף זה סוגי התוכים המאוד מאוד מיוחדים..טוב לחלום מותר למה לא ומאוד מקווה בשבלך שתגשים יום 1 ..
זה ווליר של מישהו שכן זכה להגשים את החלום שלך ושל כולנו עים התוכים שאתה רוצה ואוהב