(אני לא מצליח להעלות לכאן תמונות-אז אם מישהו יכול לעזור לי בזה אני אשמח
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שלשלאות למשחק
מנהל: מפקחים
שלשלאות למשחק
האם אפשר לתת לקוניור לשחק/לטפס על שלשלת ברזל קטנה כזו?(כמובן שבדקתי אם יש קצוות חדים שיכולים לפצוע-אין)
)
Re: שלשלאות למשחק
לא ממליץ להשתמש בסוג שרשרת כזאת. ראשית החוליות אינן סגורות כיחידה. וזה מהווה סיכון. אני מכיר את חוזק השרשרת שבתמונה והיא חזקה אבל אפשר להיות מופתע מחוזק המקור של הקוניור. בליעת חוליה כזאת עלולה לגרום לנזק. בנוסף החוליות מגולוונות ועלולות לגרום להרעלת מתכות אם הגילוון יורד מהן. הכי טוב להשתמש בשרשראות עם חישוקים מולחמים שמצופים בצורה טובה.
אוקיי תודה רבה רבה! 
אני חושב שאני אלח על פלסטיק וזהו
מה אתה אומר?(שרשרת פלסטיק עבה,למשל כמו אלה שבאיביי)
אני חושב שאני אלח על פלסטיק וזהו
מה אתה אומר?(שרשרת פלסטיק עבה,למשל כמו אלה שבאיביי)
לא יודע מה יש באיביי, שרשרת פלסטיק צריכה להיות עבה וקשיחה. בכל מקרה להשגיח תמיד שהוא לא מצליח לפרק אותה.
אני מציע שתתמקד בענפי עצים, הכירסום טוב למקור וטוב לתעסוקה הרבה יותר מפלסטיק או מתכת.
אתה יכול להשתמש שענפי עץ זית, אקליפטוס ופריות הדר ללא חשש. רק לוודא שאינם מרוססים בחומרי הדברה ולשטוף היטב במים וסבון.
במקביל תרכוש צעצוע או שניים (תיקניים) והתוכי שלך מסודר.
אני מציע שתתמקד בענפי עצים, הכירסום טוב למקור וטוב לתעסוקה הרבה יותר מפלסטיק או מתכת.
אתה יכול להשתמש שענפי עץ זית, אקליפטוס ופריות הדר ללא חשש. רק לוודא שאינם מרוססים בחומרי הדברה ולשטוף היטב במים וסבון.
במקביל תרכוש צעצוע או שניים (תיקניים) והתוכי שלך מסודר.
צעצועים יהיו בשפע בין אם בתוך הכלוב ובין אם יהיו צעצועי אילוף 
לגבי הכירסום -כנראה אני אלך על ענף זית
דרך אגב חייב שהענף יהיה מיובש?או יכול להיות עוד ירוק?
המליץ לי חבר להביא לתוכי סבידה לכירסום,אבל לא לשים את זה בכלוב אלא לחתוך חתיכה ולתת פעם בשבועיים חתיכה קטנה-כי אחרת הוא יעשה סתם בלגן וסתם ופורר את זה במקום לאכול-באמת רצוי לפעול כך?
תודה
לגבי הכירסום -כנראה אני אלך על ענף זית
המליץ לי חבר להביא לתוכי סבידה לכירסום,אבל לא לשים את זה בכלוב אלא לחתוך חתיכה ולתת פעם בשבועיים חתיכה קטנה-כי אחרת הוא יעשה סתם בלגן וסתם ופורר את זה במקום לאכול-באמת רצוי לפעול כך?
תודה
אין בעייה עם ענפי זית טריים קטופים ישר מהעץ כשעליהם העלים, אני נותן מידי פעם למיקה והיא נהנית לכרסם אותם.
לגבי הסבידה. זה תלוי, יתכן שהתוכי יפורר את כל הסבידה די מהר ויתכן שגם שלא יתלהב ויגע בה. צריך לנסות ולראות כיצד הוא מגיב. בכל מקרה אפשר גם לשבור חתיכה ולתת לו.
לגבי הסבידה. זה תלוי, יתכן שהתוכי יפורר את כל הסבידה די מהר ויתכן שגם שלא יתלהב ויגע בה. צריך לנסות ולראות כיצד הוא מגיב. בכל מקרה אפשר גם לשבור חתיכה ולתת לו.
אוקיי
אין סיכוי שיבלעו את העלים?
ואיך מזהים אם מתכת היא מגלוונת או לא? (למשל אם אני מביא כמו שרשרת שהטבעות שלה סגורות לגמרי..)
אין סיכוי שיבלעו את העלים?
ואיך מזהים אם מתכת היא מגלוונת או לא? (למשל אם אני מביא כמו שרשרת שהטבעות שלה סגורות לגמרי..)
גם אם יכרסמו ויבלעו עלים אין עם זה בעייה. כמובן כל עוד שמדובר בעלים וענפים מהסוגים שציינתי.
שרשרת מגולוונת לרוב תיראה בגוון מט לעומת שרשרת שיש עליה ציפוי. אם תסתכל על שרשרתשל צעצוע לתוכי למשל מול השרשרת שיש לך תוכל להבחין בהבדלים.
שרשרת מגולוונת לרוב תיראה בגוון מט לעומת שרשרת שיש עליה ציפוי. אם תסתכל על שרשרתשל צעצוע לתוכי למשל מול השרשרת שיש לך תוכל להבחין בהבדלים.
הבנתי לגבי העצים (וגם יש לי קרוב לבית גם עץ זית וגם עץ לימון,אז זה טוב חחח) 
לגבי השרשרת-תוכל להעלות לכאן תמונה של שרשרת משחק ייעודית לתוכים ממתכת?
לגבי השרשרת-תוכל להעלות לכאן תמונה של שרשרת משחק ייעודית לתוכים ממתכת?
תגדיל את התמונות של הצעצועים עם השרשרת כדי שתראה ברור יותר:
http://www.tukishops.com/%D7%A6%D7%A2%D ... ducts.html
http://www.tukishops.com/%D7%A6%D7%A2%D ... ducts.html