ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
לשלשת קוקוטיל
מנהל: מפקחים
לשלשת קוקוטיל
היום התוכי שלי וגם אתמול משלשל צואה לבנה וזה נראה כמו שלשול מה שלא היה שהוא אכל תערובת,זה קשור לכופתיות
?
?

התוכי של יריו (:
Re: לשלשת קוקוטיל
לא קשור לכופתיות, כמה זמן הוא כבר אוכל כופתיות? חוץ מהלבן יש גם נוזל בהיר וחומר מוצק?
תצלם את הלשלשת. שים נייר נקי למטה כדי שאפשר יהיה לראות טוב יותר.
זה הסתדר דיברתי עם וטרינר בדקו אותו ואין לו כלום .
הבאתי לתוכי שלי ענף עץ ממש עבה במצאתי על הריצפה ביער אקליפטוס שטפתי אותו והכל,זה בסדר שהוא מהרצפה ?
הבאתי לתוכי שלי ענף עץ ממש עבה במצאתי על הריצפה ביער אקליפטוס שטפתי אותו והכל,זה בסדר שהוא מהרצפה ?

התוכי של יריו (:
אם הענף אינו מלוכלך אתה יכול לרחוץ אותו היטב במים וסבון ולאחר מכן לשטוף אותו במים חמים.
עשיתי זאת.
וכנראה שהוטרינר טעה בקשר לתוכי שלי המצב שלו הולך וניהיה גרוע יותר הוא לא מגיב לסביבה ממשיך לשלשל ומחר אני יקח אותו לוטטרינר של תוכים,מה עלי לעשות עד מחר?
והייתי עד עכשיו בערך שעתים עם התוכי שלי הוא היה עלי והכל וכנראה הוא חולה,אני יכול להידבק אולי?
וכנראה שהוטרינר טעה בקשר לתוכי שלי המצב שלו הולך וניהיה גרוע יותר הוא לא מגיב לסביבה ממשיך לשלשל ומחר אני יקח אותו לוטטרינר של תוכים,מה עלי לעשות עד מחר?
והייתי עד עכשיו בערך שעתים עם התוכי שלי הוא היה עלי והכל וכנראה הוא חולה,אני יכול להידבק אולי?

התוכי של יריו (:
לפי מה שאתה מתאר בלי טיפול התוכי עלול לא לשרוד עד מחר. נסה להגיע איתו היום לטיפול.
אין הרבה מה לעשות מאחר ואין יודעים ממה הוא סובל. התוכי צריך לקבל טיפול מתאים לבעייה ממנה הוא סובל.
לצערי אני לא יכול לעזור לך.
עריכה:
לא נדבקים בקלות מתוכי חולה, מתוך אחריות אני יכול להגיד לך שיש סיכוי תיאורטית להידבקות אבל מעשית הסיכוי שתידבק מהתוכי קלוש.
אין הרבה מה לעשות מאחר ואין יודעים ממה הוא סובל. התוכי צריך לקבל טיפול מתאים לבעייה ממנה הוא סובל.
לצערי אני לא יכול לעזור לך.
עריכה:
לא נדבקים בקלות מתוכי חולה, מתוך אחריות אני יכול להגיד לך שיש סיכוי תיאורטית להידבקות אבל מעשית הסיכוי שתידבק מהתוכי קלוש.
הבנתי..
הוא גם לא ישן הלילה הזה הוא ישן קצת ביום ,אני לא יודע מה יש לי לעשות איתו אני צריך לחכות עד יום ראשון שיהיה וטרינטרים וכמו שאמרתה יכול להיות שהוא לא ישרוד חס וחלילה
הוא גם לא ישן הלילה הזה הוא ישן קצת ביום ,אני לא יודע מה יש לי לעשות איתו אני צריך לחכות עד יום ראשון שיהיה וטרינטרים וכמו שאמרתה יכול להיות שהוא לא ישרוד חס וחלילה

התוכי של יריו (:
איך הוא מרגיש היום?