ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

זוג קוקטיילים

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
עומרי
בקיעה
בקיעה

זוג קוקטיילים

שליחה על ידי עומרי »

לפני שנה וחודש הקוקטיילים שלי הטילו 4 ביצים ורק אחד יצא (הטלה ראשונה) וכשהגוזל היה בן שבועיים התחלתי להחתים אותו (בדיוק היום בערב ראש השנה חחח) אחרי שבוע הם שוב הטילו 4 ביצים ושוב יצא רק אחד וגם אותו החתמתי כעבור חודש הם הטילו 6 ביצים ו-3 יצאו וגם אותם החתמתי ומאז (לפני חצי שנה שלקחתי את השלוש גוזלים) הם מטילים ביצים ושום דבר לא יוצא (אני נותן להם כופתיות תערובת לקוקטיילים שיש להם כל הזמן ומלפפונים חסה גמבה גזר ותפוח ותירס ולחם יבש על בסיס שבועי) מדוע הביצים לא יוצאים?
בנוסף לכך יש לי 2 גוזלים של תוכונים שאנני מחתים אך אתמול לצערי נפל על הגוזל הקטן המכסה של הבית הטלה והוא שבר את הרגל והיום אני ואבי לקחנו חתיחת קש בפנים שמנו תחבושת ועטפנו את הרגל שלו כמו גבס
סבא שלי שגידל יונים משהו כמו 60 שנה אמר שהרגל נשברת היא גם מתרפה אך המקום שנשבר לו זה המקום שמחבר בין הרגל לגוף האם סבי צודק?
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: זוג קוקטיילים

שליחה על ידי eli_lea »

הביצים לא מופרות או שבבצים מתחיל להתפתח גוזל או לא בוקע?
יכולות להיות סיבות רבות. כדי לדעת במה מדובר קודם צריך להבין האם הביצים מופרות או לא. כדי לדעת אפשר לפתוח את הביצה לאחר שהאם כבר לא דוגרת עליה ולבדוק את תוכן הביצה.

סבך צודק בקביעה שהעצם תתאחה, אומנם ישנם שברים שקשים יותר לאיחוי בגלל מיקומם אבל לרוב הציפורים נרפאים די מהר בכוחות עצמן מפגיעות כמו שברים קלים.
עומרי
בקיעה
בקיעה

Re: זוג קוקטיילים

שליחה על ידי עומרי »

אני ואבא שלי שמנו "גבס" לקחנו קשית חתכנו חתיכה קטנה קרענו צד אחד של הקשית ובפנים שמנו תחבושת ואז הדבקנו לו ברגל קרגע זה מחזיק את הרגל שלו ישרה והוא עומד על הרגל
ואני לא יודע אף פעם לא בדקתי את תוכן הביצה אך פעם הבאה אם לא יצא אני יבדוק
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”