ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

קוקטיילים לא מתחברים

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
NATANCOHEN
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: נתן

קוקטיילים לא מתחברים

שליחה על ידי NATANCOHEN »

יש לי זוג קוקטיילים הנקבה מוחתמת הזכר מורגל קיבלתי את הזכר לפני שלושה חדשים ומאז הוא עם הנקבה בכלוב הוא בערך בגיל 7-8 חודשים והיא בת 5 שנים(תכנית היא יכולה להיות הסבתא שלו מבחינת הגיל אולי זו הסיבה שהם לא מסתדרים??) חודש אחרי שקיבלתי את הזכר הוא התחיל לשיר וככה הוא המשיך עד לפני שבועיים עכשיו הוא גם מדלג ברצפה ורוקד סביב הנקבה שר ומנסה להאכיל אותה והיא מאיימת עליו או בורחת הוא מתעלם מהנשיכות וממשיך לחזר אחריה אבל היא ממשיכה לנשוך מה אפשר לעשות כדי לגרום להם להתחבר ?? מה הסיבה(אין ספק שהם זכר ונקבה הנקבה בחתימה שלי אין לי תמונה של הזכר אבל יש לו התנהגות של זכר והוא כרגע בחילוף וכל הנוצות זנב החדשות חלקות)?
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: קוקטיילים לא מתחברים

שליחה על ידי eli_lea »

אין מה לעשות מלבד לחכות. לעיתים קרובות הנקבה אדישה לחיזורים אך לבסוף מתחברת לזכר.
סמל אישי של משתמש
davidm
ביצה
ביצה
אזור מכירה: ירשלים וסביבה
שם פרטי:: דוד

Re: קוקטיילים לא מתחברים

שליחה על ידי davidm »

יש תא הטלה ? לא צינת כניסה לתא שזה חשוב לתהליך.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”