ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
גידול דררה
מנהל: מפקחים
גידול דררה
קודם כל שלום לכולם,אני מצטער מראש על אורך ההודעה.
לאחר שיטוטים רבים בפורום הזה ובעוד כמה החלטתי להירשם ולהתייעץ איתכם.
כשהייתי ילד בן 8 הייתה מתחת לבית שלי חנות חיות,כאשר כל יום הייתי הולך אלייה
ובוהה שעות בתוכון מסויים שהיה באחד הכלובים הייתי מוציא אותו מדי פעם ומתרגש בטירוף,
ההורים שלי לא הסכימו לקנות אותו עד שיום אחד בעל החנות דיבר עם הוריי ואמר שמישהו
רוצה לקנות את התוכון ולבסוף הם הסכימו.
התוכון האהוב היה אצלי כשבע שנים עד שביום אחד אחותי הקטנה פתחה את החלון והוא התעופף
לאחר משבר ארוך קנו לי עוד תוכון אך זה לא היה אותו הדבר.
כרגע יש בבית תוכון של אחותי הקטנה ואני מעוניין לקנות דררה ירוקה,רציתי לדעת האם יהיה לי קשה להסתדר איתה
האם אפשר לגדל אותו בקרבה של תוכון (בכלובים נפרדים אך ליד השני) ומה מחירה?
תודה רבה לכולם מצטער על החפירה.
לאחר שיטוטים רבים בפורום הזה ובעוד כמה החלטתי להירשם ולהתייעץ איתכם.
כשהייתי ילד בן 8 הייתה מתחת לבית שלי חנות חיות,כאשר כל יום הייתי הולך אלייה
ובוהה שעות בתוכון מסויים שהיה באחד הכלובים הייתי מוציא אותו מדי פעם ומתרגש בטירוף,
ההורים שלי לא הסכימו לקנות אותו עד שיום אחד בעל החנות דיבר עם הוריי ואמר שמישהו
רוצה לקנות את התוכון ולבסוף הם הסכימו.
התוכון האהוב היה אצלי כשבע שנים עד שביום אחד אחותי הקטנה פתחה את החלון והוא התעופף
לאחר משבר ארוך קנו לי עוד תוכון אך זה לא היה אותו הדבר.
כרגע יש בבית תוכון של אחותי הקטנה ואני מעוניין לקנות דררה ירוקה,רציתי לדעת האם יהיה לי קשה להסתדר איתה
האם אפשר לגדל אותו בקרבה של תוכון (בכלובים נפרדים אך ליד השני) ומה מחירה?
תודה רבה לכולם מצטער על החפירה.
Re: גידול דררה
ברוך הבא,
אתה מזכיר לי את עצמי (גם כשלא הייתי קטן) כשאני עובר ליד חנות חיות אני מרגיש שאני חייב לראות את החיות ומה יש שם.
אם תרכוש דררה מוחתמת היטב וחברותית לא תהיה לך בעייה להסתדר איתה, להיפך אפילו תהנה מאוד.
לעיתים קרובות מגדלים לא משקיעים הרבה בתוכים שמחירם זול. כלכלית למי שמתכוון למכור את התוכים לא כדאעי להשקיע מזמנו ובהאכלת הגוזל. יוצא מכך שהרבה תוכים קטנים ובינונים יותר "מורגלים" מאשר מוחתמים.
לכן, כדי שהחוויה שלך ברכישה ולאחריה תהיה טובה עליך לוודא שהתוכי מאוד חברותי. עולה ליד ומאפשר ליטוף.
לעיתים תוכי יתרגש מנוכחות של זר אבל תוודא שאל המגדל או אל המוכר בחנות אותם הוא מכיר יהיה חביב ולא מפוחד ותוקפני.
בדרך כלל משכנעים את הרוכש שתוך מספר ימים הוא יתרגל אליו אבל שוב, התוכי צריך לאפשר למגדל/מוכר מגע. אם לא אל תרכוש.
אין בעייה לגדל את שניהם בכלובים נפרדים ובמשך הזמן הם גם יכולים להסתדר ביחד.
מחיר דררה ירוקה האכלת יד בסביבות 200ש"ח.
מחיר דררה כחולה/אפורה האכלת יד בסביבות 500ש"ח.
אתה מזכיר לי את עצמי (גם כשלא הייתי קטן) כשאני עובר ליד חנות חיות אני מרגיש שאני חייב לראות את החיות ומה יש שם.
אם תרכוש דררה מוחתמת היטב וחברותית לא תהיה לך בעייה להסתדר איתה, להיפך אפילו תהנה מאוד.
לעיתים קרובות מגדלים לא משקיעים הרבה בתוכים שמחירם זול. כלכלית למי שמתכוון למכור את התוכים לא כדאעי להשקיע מזמנו ובהאכלת הגוזל. יוצא מכך שהרבה תוכים קטנים ובינונים יותר "מורגלים" מאשר מוחתמים.
לכן, כדי שהחוויה שלך ברכישה ולאחריה תהיה טובה עליך לוודא שהתוכי מאוד חברותי. עולה ליד ומאפשר ליטוף.
לעיתים תוכי יתרגש מנוכחות של זר אבל תוודא שאל המגדל או אל המוכר בחנות אותם הוא מכיר יהיה חביב ולא מפוחד ותוקפני.
בדרך כלל משכנעים את הרוכש שתוך מספר ימים הוא יתרגל אליו אבל שוב, התוכי צריך לאפשר למגדל/מוכר מגע. אם לא אל תרכוש.
אין בעייה לגדל את שניהם בכלובים נפרדים ובמשך הזמן הם גם יכולים להסתדר ביחד.
מחיר דררה ירוקה האכלת יד בסביבות 200ש"ח.
מחיר דררה כחולה/אפורה האכלת יד בסביבות 500ש"ח.
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
ברוך הבא,
אתה לא צריך להתנצל על אורך השאלה. תרגיש חופשי לשאול את כל מה שאתה רוצה, בדיוק למען זה הוקם הפורום.
בהמשך למה שרשם הבחור היקר מעליי אמליץ גם לקרא את המאמר: רכישת תוכי
בהצלחה

אתה לא צריך להתנצל על אורך השאלה. תרגיש חופשי לשאול את כל מה שאתה רוצה, בדיוק למען זה הוקם הפורום.
בהמשך למה שרשם הבחור היקר מעליי אמליץ גם לקרא את המאמר: רכישת תוכי
בהצלחה
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
תודה על התשובות,האם תוכלי להמליץ לי על מגדל מסויים שאתם מכירים?
אני מאזור המרכז.
אני מאזור המרכז.
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
אין המלצות \ הפניות בפורום זה. אתה מוזמן לפתוח דיון בפורום המתאים, פורום קניה ומכירה. http://www.tukinfo.com/forum/viewforum.php?f=16
חברים יפנו אלייך עם הצעות.
בהצלחה.
חברים יפנו אלייך עם הצעות.
בהצלחה.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
UziDesign
רציתי לדעת מה מידות המינימום לגודל הכלוב?