ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

בקשת המלצה לתוכון האכלת יד יפה ולא רועש.

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
BlueRoyal
ביצה
ביצה

בקשת המלצה לתוכון האכלת יד יפה ולא רועש.

שליחה על ידי BlueRoyal »

אני צריך המלצה לתוכון האכלת יד קטן-בינוני שהוא חברותי, לא רועש, חובה שיהיה יפה וחמוד, שיהיה פעיל, נקי ולא מלכלך, אוהב ליטופים ושיתחבר לבעלים מהר (אליי) .
זה חשוב מאוד שלא יהיה רועש ולא מלכלך. כי אם לא, יהרגו אותי בבית :D
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: בקשת המלצה לתוכון האכלת יד יפה ולא רועש.

שליחה על ידי eli_lea »

אין תוכי שלא מלכלך ואין תוכי שלא מרעיש. השאלה מה הרגישות של בני הבית לרעש וליכלוך.
התוכי שהכי פחות ילכלך וירעיש זה תוכון (אם כי יש יוצאים מן הכלל) אם אתה מעוניין התוכי קצת יותר גדול אתה יכול לרכוש תוכי מסוג קוקוטיל. נסה לבחור נקבה מאחר ובדרך כלל הן פחות רועשות מהזכרים.
קשה להבדיל בין קוקטילים זכרים לנקבות לפני החלפת הנוצות .
אם תהיה מעונייין לרכוש קוקטיל תוכל לקרוא יותר על זיהוי מין בקישור הבא:
זיהוי והבדלי מין בתוכים
BlueRoyal
ביצה
ביצה

שליחה על ידי BlueRoyal »

זה ברור לי, אבל כמה שפחות מלכלך ומרעיש, אתה יודע אני רוצה בכל זאת לישון טוב בלילה וכמה שפחות לרדוף אחרי הלכלוכים שלו. אז מה אתה ממליץ ?
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

בלילה התוכים ישנים. כל זמן שחשוך הם לא יפריעו.
בגדול זה לא ממש משנה מה תבחר, תוכון, קוקוטיל, דררה, קוניור וכו' חשוב שהתוכי יהיה בריא ויהיה מוחתם כהלכה. כלומר יהיה חברותי.
חשוב שלתוכי שאתה בוחר תספר כלוב מתאים בגודלו ותזונה נכונה.
הכחי טוב שתחשוב מה הציפיות שלך מהתוכי ומה היכולת הכספית שלך ותנסה ולמצוא את התוכי המתאים.
BlueRoyal
ביצה
ביצה

שליחה על ידי BlueRoyal »

55 כתב:אין תוכי שלא מלכלך ואין תוכי שלא מרעיש. השאלה מה הרגישות של בני הבית לרעש וליכלוך.
התוכי שהכי פחות ילכלך וירעיש זה תוכון (אם כי יש יוצאים מן הכלל) אם אתה מעוניין התוכי קצת יותר גדול אתה יכול לרכוש תוכי מסוג קוקוטיל. נסה לבחור נקבה מאחר ובדרך כלל הן פחות רועשות מהזכרים.
קשה להבדיל בין קוקטילים זכרים לנקבות לפני החלפת הנוצות .
אם תהיה מעונייין לרכוש קוקטיל תוכל לקרוא יותר על זיהוי מין בקישור הבא:
זיהוי והבדלי מין בתוכים
המלצה לתוכי עם תקציב של 400 ש"ח ?
אני יוכל להביא אחד יפה בגודל בינוני שלא עושה הרבה רעש והוא לא ממש מלכלך ?
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

[/quote]המלצה לתוכי עם תקציב של 400 ש"ח ?
אני יוכל להביא אחד יפה בגודל בינוני שלא עושה הרבה רעש והוא לא ממש מלכלך ?[/quote]

אם ברור לך שאין תוכי שלא מלכלך אז למה אתה מתעקש על תוכי שלא ממש מלכלך?
כמה ליכלוך זה סביר בעיניך? איזה כלוב יהיה לתוכי שיגן מפני פיזור ליכלוך? לא יודע לענות לך על השאלה הכללית הזאת.
תוכי מלכלך כמו כל חייה ובדיוק כמונו בני האדם (סליחה,במחשבה שנייה אנחנו מלכלכים הרבה יותר מהחיות את הסביבה) אני לא יודע
למדוד את כמויות הליכלוך. תוכי קטן ינשיר פחות נוצות ואולי יפזר פחות אוכל מתוכי גדול יותר.

תוכי שמתאים לך לדעתי זה תוכי קוקטייל אבל איני בטוח שהוא עומד בקריטריונים שהצבת. מה שאתה מבקש זה כמעט קישוט ולא בעל חיים.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”