ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
העברת התוכים לכופתיות
מנהל: מפקחים
-
NATANCOHEN
- בקיעה

- שם פרטי:: נתן
העברת התוכים לכופתיות
היום החלטתי שאני מעביר את התוכים לכופתיות אז התחלתי ללכת לכיוון חנות החיות בתקווה שלא תיהיה אזעקה בדרך(אני אשקלוני) קניתי כופתיות של טרופיקן לקוקטילים ב69 שקל(המחיר בסדר??) פתחתי את האריזה והאכלתי את התוכים שניהם התלהבו מאוד הזכר נהנה מזה וכל פעם שניסתי להאכיל אותו הוא התלהב וקפץ ואכל הבעיה היא הנקבה שכן מתלהבת מזה אבל היא מתקשה לאכול את הכופתיות מה כדאי לעשות איתה???

Re: העברת התוכים לכופתיות
קודם כל אתה יכול לרכוש במחיר הזה כמעט 2 קילו כופתיות מעולות של פריטי בירד.
מתקשה לאכול מאיזו סיבה? בגלל הגודל?
מתקשה לאכול מאיזו סיבה? בגלל הגודל?
-
NATANCOHEN
- בקיעה

לא הגלל הגודל כי זה נופל לא לפני שהיא מצליחה לשבור משהו המקור שלה יחסית חלש ואם היא לא מצליחה אחרי שנייה שתיים היא פשוט מפילה את זה ומוותרת היא עושה את אותו דבר עם הגרעינים השחורים בתערובת היא מנסה מנסה ואם לא הולך לה היא מפילה לעומת הזכר שלא מפסיק לנסות עד שהוא מצליח אני לא מאמין ששילמתי 69 שקל על 820 גרם שיכלתי לקנות 2 קילו בכמעט אותו מחיר אני לא קונה יותר מהחנות הזאת בכלל

לא להאמין,אם ל 820 גרם שילמת 69 אז יוצא ששילמת 84 ש"ח לקילו כופתיות. חבל שאנשים לא קולטים שאפשר לשלם הרבה פחות ולקבל מוצר שלעיתים טוב יותר.
יכולת לרכוש 2 קילו כופתיות ולקבל עודף של 9ש"ח אם היית רוכש דרך תוכישופס .
כשמעלים את מחיר הקוטג' ב 10 אגורות צועקים שרוצים צדק חברתי. פשוט אל תשלמו מחירים מופקעים. והמחיר ששילמת מופקע בהחלט וחבל.
אני מציע שבשלב ראשון תרסק את הכופתיות שקנית ותנסה לתת לה אותן בצורה כזאת.
בהצלחה.
יכולת לרכוש 2 קילו כופתיות ולקבל עודף של 9ש"ח אם היית רוכש דרך תוכישופס .
כשמעלים את מחיר הקוטג' ב 10 אגורות צועקים שרוצים צדק חברתי. פשוט אל תשלמו מחירים מופקעים. והמחיר ששילמת מופקע בהחלט וחבל.
אני מציע שבשלב ראשון תרסק את הכופתיות שקנית ותנסה לתת לה אותן בצורה כזאת.
בהצלחה.
-
NATANCOHEN
- בקיעה

כרגע יש בעיה אחרת החלפתי את כל התערובת שנשארה בתא אוכל כולה בכופתיות הזכר אוכל בכיף אבל הנקבה נוברת בתא ומחפשת את התערובת אולי זה קשור לעובדה שהזכר מורגל בן 9 חודשים לעומת הנקבה שגם בת 5 שנים וגם האכלת יד היא אוכלת כופתיות רק מהיד ולא נוגעת בכופתיות בתא מה לעשות???

אכילת כופתיות אינה קשורה להחתמה או ל "האכלת יד". אכילת כופתיות או אי אכילת כופתיות נובעות מהרגל או לאכילתן או במקרים מסוימים שהתוכי אוהב את הטעם.
בכל מקרה על מנת להרגיל גם את הנקבה מלבד הכופתיות שאתה שם בכלי האוכל באופן קבוע שים תערובת זרעים בערב למשך חצי שעה ולאחר מכן תוציא. תמיד תשים את התערובת בכלי נפרד ולא לערבב עם הכופתיות.
עשה זאת לשך מספר ימים על מנת לעזור לנקבה לעבור לכופתיות בצורה קלה יותר.
בכל מקרה על מנת להרגיל גם את הנקבה מלבד הכופתיות שאתה שם בכלי האוכל באופן קבוע שים תערובת זרעים בערב למשך חצי שעה ולאחר מכן תוציא. תמיד תשים את התערובת בכלי נפרד ולא לערבב עם הכופתיות.
עשה זאת לשך מספר ימים על מנת לעזור לנקבה לעבור לכופתיות בצורה קלה יותר.
-
NATANCOHEN
- בקיעה

משהו לא מסתדר לי שני התוכים אוכלים עכשיו כופתיות ובד"כ אני רואה שלאחרים לוקח שבוע שבועיים להרגלה זה הגיוני שהם התרגלו כל כל מהר ??
דבר נוסף הוא שאני כנראה יעביר אותם מTRPICAN ל פריטי בירד שתגמר האריזה בגלל העלות האם אני יצטרך לעשות תהליך הרגלה נוסף לכופתיות האחרות
דבר נוסף הוא שאני כנראה יעביר אותם מTRPICAN ל פריטי בירד שתגמר האריזה בגלל העלות האם אני יצטרך לעשות תהליך הרגלה נוסף לכופתיות האחרות

לא נראה לי שתהיה בעייה, רוב התוכים אוהבים את הכופתיות של פריטי בירד ומעדיפים אותן על פני כופתיות של חברות אחרות. בכל מקרה כדאי שתרכוש לפני שתגמור את הכמות שיש לך כך שתוכל במשך יומיים שלושה לערבב את הכופתיות החדשות ביחד עם הישנות.