ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קוקוטייל חולה
מנהל: מפקחים
קוקוטייל חולה
שלום לכולם
הס הקוקוטייל שלי עוד מעט בן שנתיים...
כמה ימים שההורים שלי אומרים לי שהוא לא נראה להם טוב והיום ראיתי אותו והקקי שלו גדול כמו שילשול ושחור ממש בצבע שחור חום כזה .
והוא נפוח (הס).
מה אני אמור לעשות ?
הס הקוקוטייל שלי עוד מעט בן שנתיים...
כמה ימים שההורים שלי אומרים לי שהוא לא נראה להם טוב והיום ראיתי אותו והקקי שלו גדול כמו שילשול ושחור ממש בצבע שחור חום כזה .
והוא נפוח (הס).
מה אני אמור לעשות ?

התוכי של יריו (:
Re: קוקוטייל חולה
כמובן להגיע איתו מהר ככל שניתן לוטרינר. בינתיים לשמור על חום גופו ע"י חימום. אפשר ע"י מנורת שולחן או משהו בסיגנון.
חייב לציין שנורות מפיצות חום ועלולות גם לגרום לסכנה. האחת זה חימום יתר של התוכי ולכן צריך למקם את המנורה המקום שבו התוכי יכול להתרחק ממנה אם חם לו. השניה זה הסכנה שבמגע בחומרים שעלולים להיות דליקים כגון מגבת וכו'. לכן יש לשים לב לבטיחות ולהקפיד שלא יגרם נזק.
חייב לציין שנורות מפיצות חום ועלולות גם לגרום לסכנה. האחת זה חימום יתר של התוכי ולכן צריך למקם את המנורה המקום שבו התוכי יכול להתרחק ממנה אם חם לו. השניה זה הסכנה שבמגע בחומרים שעלולים להיות דליקים כגון מגבת וכו'. לכן יש לשים לב לבטיחות ולהקפיד שלא יגרם נזק.
דיברתי עם וטרינר והוא אמר לי שאיך שהתוכי מתנהג לא מעיד על מחלה אלא מצב רוח אולי בגלל עונות מעבר וכאלה .
תודה לכולם
תודה לכולם

התוכי של יריו (:
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
דיברת עם וטרינר ואמרת לו שהתוכי נפוח ויש שינוי בלשלשת והוא אמר לך שזה שינוי מצב רוח בגלל עונות מעבר???
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **