ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מבקש המלצה למזון פינקים
מנהל: מפקחים
מבקש המלצה למזון פינקים
איזה אוכל מומלץ לפינקים לעידוד ריבוי.
כל הצעה תתקבל בברכה.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
כל הצעה תתקבל בברכה.
Re: מבקש המלצה למזון פינקים
לעידוד ריבוי תבדוק את הסוג שניקרא - ברדימיקס -אנני יודע מה הוא מכיל פנימה אבל כן יודע שמגדלים רבים משתמשים בזה ...
תערובת טובה צריכה להכיל מגוון זרעים שונים ולא רק דוחן. זרעים כמו סיטריה שחורה, שבולת שועל מקולפת, ליפתית, ניגר, פשתן ובוריאה צריכים להיות גם הם באריזה. פשוט תבדוק על גבי האריזה שהתערובת עשירה ומכילה מגוון זרעים.
תודה לכם.
השרייה ניתן לתת?
השרייה ניתן לתת?
לא רק ניתן אלא רצוי מאוד. תכין השרייה / הנבטה מזרעים מתאימים וזה יועיל מאוד לתזונה ובריאות הציפורים.
זאת אותה השרייה של התוכים?
אתה יכול להשתמש באותה השרייה של התוכים, אפשר למעוך מעט את הזרעים לפני הגשה.
למעוך קצת לפני ההגשה כמו שאלי כתב זה רעיון טוב שאאמץ לעצמי כי אני מגיש להם איך שזה ולמרות שההנבטה מוצלחת
הם משאירים את רובה איך שזה ורק אוכלים מה שקל להם כגון הגזר הסלק המגורדים הזנבות של ההנבטה הם מחסלים עים
המזון ביצים וכל השאר שלא נאכל הולך ליונים ...
הם משאירים את רובה איך שזה ורק אוכלים מה שקל להם כגון הגזר הסלק המגורדים הזנבות של ההנבטה הם מחסלים עים
המזון ביצים וכל השאר שלא נאכל הולך ליונים ...
גזר וסלק מבושל או טרי?
מכוון שאין לי אפשרות ללכת כל פעם לשוק אז אני קונה לעצמי לפי צורך שוטף היטב מגרד את הכל ושם בשקיות במקפיא ומוציא לפי הצורך ...
וגם בתקופת החורף יש את הירק ברוקולי ובמחירים טובים בשוק אז אתם יכולים לפנק את התוכים שלכם בכייף כמו שאני עושה לפינקים שלי ..
אני נותן לא מבושל (למרות שיש כאלה שכן מגישים מבושל) ואתה תעשה לעצמך את השיקול ...
וגם בתקופת החורף יש את הירק ברוקולי ובמחירים טובים בשוק אז אתם יכולים לפנק את התוכים שלכם בכייף כמו שאני עושה לפינקים שלי ..
אני נותן לא מבושל (למרות שיש כאלה שכן מגישים מבושל) ואתה תעשה לעצמך את השיקול ...