ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הקוקטייל נושם בקושי!!
מנהל: מפקחים
הקוקטייל נושם בקושי!!
לא יודע מה קרה לנקבת הקוקטייל שמתי לב היום שהיא מתקשה בנשימה ותמיד פותחת את הפה ( המקור) עם קולות ... למורת שהיא אוכלת כרגיל ויש לה זוגלים . מה קרה לה

Re: הקוקטייל נושם בקושי!!
נשמע שהיא במצוקה. אתה נותן לה מזון רך (מזון ביצים ) כדי שתאכיל את הגוזלים? הזכר עוזר לה?
אם יש לך אפשרות לחמם את הכלוב שלה זה יכול לעזור. יתכן שהיא תשושה ומערכת החיסון שלה הפכה להיות חלשה. אני מקווה שהיא תתגבר וזה לא משהו רציני .
אם יש לך אפשרות לחמם את הכלוב שלה זה יכול לעזור. יתכן שהיא תשושה ומערכת החיסון שלה הפכה להיות חלשה. אני מקווה שהיא תתגבר וזה לא משהו רציני .
מקבלת מזון ביצים ..והזכר עוזר לה
פתאום זה קרה לה.. היתה בסדר גמור
פתאום זה קרה לה.. היתה בסדר גמור
בצער רב הנקבה מתה היום 
מה ניתן לעשות עכשיו עם הגוזלים !!!
האם הזכר יכול לטפל בגוזלים לבדו

מה ניתן לעשות עכשיו עם הגוזלים !!!
האם הזכר יכול לטפל בגוזלים לבדו
לעיתים מטפל ולעיתים לא. הכי טוב שתהיה מוכן כבר עם דייסות ומזרקים כדי להאכיל אותם.
אלי ... הזכר יושן מחוץ לתא הטלה מה לעשות?
אם אני רוצה להאכיל את הגוזלים איזה דייסה צריך להאכיל אותם ? כל כמה שעות להאכיל אותם ( הגוזלים בני שבועיים +-)? מה הריכוז של הדייסה? הטמפרטורה של הדייסה?
אם אני רוצה להאכיל את הגוזלים איזה דייסה צריך להאכיל אותם ? כל כמה שעות להאכיל אותם ( הגוזלים בני שבועיים +-)? מה הריכוז של הדייסה? הטמפרטורה של הדייסה?
גרוע, יותר מידי קר.
אתה יכול להכניס אותם הבייתה ביחד עם תא ההטלה. תארגן איזו מנורת שולחן או מנורה שתחמם מעט. אתה למשל יכול לשים את תא ההטלה בתוך ארגז ושהמנורה תחמם מלמעלה. צריך לוודא שהמנוארה לא מחממת יותר מידי.
אתה יכול לרכוש דייסה של פריטי בירד, קייטי, ורסה לגה. תקנה מזרקים בסופר פארם של 10ML להתחלה . תקנה 4-5 מזרקים.
על האריזה של הדייסה יש הוראות שימוש. בגיל שבועיים תתחיל לתת להם ביחס של 1:3 (נגיד כף אבקה ושלוש כפות מים רותחים)
תבחוש היטב שלא יהיו גושים.
חשוב שהטמפרטורה תישמר ולכן הייתי מציע שתשתמש במד טמפרטורה. 41 מעלות טמפרטורת דייסה. אם אין לך תבדוק על פרק כף היד (כמו לתינוקות) שהדייסה תהיה חמימה אבל לא שורפת. דייסה חמה מידי עלולה לגרום לכוויה בזפק.
לאחר יומיים שתראה שהם אוכלים בסדר והזפק מתרוקן תעבור לסמיכות גדולה יותר של 1:2.5.
אני מעריך שבגיל הזה הם יאכלו לפחות 4 ארוחות ביום.
בכל מקרה אם האבא לא מטפל אז אין מה להפסיד.
אתה יכול להכניס אותם הבייתה ביחד עם תא ההטלה. תארגן איזו מנורת שולחן או מנורה שתחמם מעט. אתה למשל יכול לשים את תא ההטלה בתוך ארגז ושהמנורה תחמם מלמעלה. צריך לוודא שהמנוארה לא מחממת יותר מידי.
אתה יכול לרכוש דייסה של פריטי בירד, קייטי, ורסה לגה. תקנה מזרקים בסופר פארם של 10ML להתחלה . תקנה 4-5 מזרקים.
על האריזה של הדייסה יש הוראות שימוש. בגיל שבועיים תתחיל לתת להם ביחס של 1:3 (נגיד כף אבקה ושלוש כפות מים רותחים)
תבחוש היטב שלא יהיו גושים.
חשוב שהטמפרטורה תישמר ולכן הייתי מציע שתשתמש במד טמפרטורה. 41 מעלות טמפרטורת דייסה. אם אין לך תבדוק על פרק כף היד (כמו לתינוקות) שהדייסה תהיה חמימה אבל לא שורפת. דייסה חמה מידי עלולה לגרום לכוויה בזפק.
לאחר יומיים שתראה שהם אוכלים בסדר והזפק מתרוקן תעבור לסמיכות גדולה יותר של 1:2.5.
אני מעריך שבגיל הזה הם יאכלו לפחות 4 ארוחות ביום.
בכל מקרה אם האבא לא מטפל אז אין מה להפסיד.
אני עובד משעה 8 עד 3 .. ניתן להאכיל אותם בשעה 7 בבוקר הארוחה הראשונה.. והשניה בשעה 3 בצהריים? והמשיך במשך היום? מתי עדיף תהיה המנה האחרונה? כמה גרמים ניתן להאכיל כל גוזל בכל מנה?
מזרק אחד לא מספיק ?? למה 5 מזרקים?
מזרק אחד לא מספיק ?? למה 5 מזרקים?
חלוקה בעייתית, תתן להם כמה שיותר קרוב ליציאה מהבית וכשתחזור תאכיל מיד. לאחר מכן תבדוק בשעה 19:00 מה מצב הזפק. אם התרוקן תתן להם לאכול ושוב בשעה 24:00. אם לא מסתדר לך אולךי תמסור אותם להאכלה למישהו שיש לו ניסיון ואומנת ובתמורה הוא יתן לך גוזל אחד או שתסתדרו.
שוב, כל מה שתעשה עדיף מאשר להשאירם לגווע ברעב או למות מקור.
קשה לי להגיד לך כמה ML כל גוזל אוכל מאחר ולכל גוזל קיבולת שונה. הגוזל צריך לאכול כ 10% ממשקל גופו בארוחה. הזפק לא צריך להיות
נפוח מידי.
המזרקים מתקלקלים די מהר בשימוש לא נכון. כל מזרק עולה 2ש"ח אז כדאי מראש לקנות 5 מזרקים שיהיה.
תעלה תמונות של הגוזלים אני אנסה להגיד לך בערך כמה הם צריכים לאכול. אבל הכי טוב לשקול אותם (משקל מטבח) ולפי זה להאכיל.
שוב, כל מה שתעשה עדיף מאשר להשאירם לגווע ברעב או למות מקור.
קשה לי להגיד לך כמה ML כל גוזל אוכל מאחר ולכל גוזל קיבולת שונה. הגוזל צריך לאכול כ 10% ממשקל גופו בארוחה. הזפק לא צריך להיות
נפוח מידי.
המזרקים מתקלקלים די מהר בשימוש לא נכון. כל מזרק עולה 2ש"ח אז כדאי מראש לקנות 5 מזרקים שיהיה.
תעלה תמונות של הגוזלים אני אנסה להגיד לך בערך כמה הם צריכים לאכול. אבל הכי טוב לשקול אותם (משקל מטבח) ולפי זה להאכיל.
לכל מנה כמה להכין דייסה לשני גוזלים? כוס קפה מלא דייסה מספיק?