ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
גאקו נושך קלות
מנהל: מפקחים
גאקו נושך קלות
מדובר בגוזל האכלת יד בן 4 חודשים בערך הוא נושך קלות את היד.לא מכאיב אך אני מעדיף לעצור זאת מההתחלה.אשמח לעצות כיצד לבצע זאת?
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Re: גאקו נושך קלות
באילו נסיבות הוא נושך?
יכל להיות שזה גוזל שבוחן את הסביבה או בודק " חוקים ונהלים " .... או שזו החתמה לא טובה .
לא נראה לי שזו בעיית החתמה כי בכלוב ועל היד הוא לא נושך בכלל אבל כשהוא עלי בספה הוא נושך את היד קלות.
הוא נושך רק שאני שם אותו עלי.בכלוב ועל הסטנד הוא לא נושך בכלל55 כתב:באילו נסיבות הוא נושך?
לא הבנתי ממש, כשהוא בכלוב הוא לא נושך כשאתה מעלה אותו ליד או מלטף? אותה שאלה לגבי הסטנד.
הכי פשוט שתסביר מה קורה קצת לפני שהוא נושך, באיזה מצב הוא ומתי הוא נושך. למשל, הוא עולה לי על היד מהכלוב ואני מוציא אותו החוצה, הוא לא נושך......
הכי פשוט שתסביר מה קורה קצת לפני שהוא נושך, באיזה מצב הוא ומתי הוא נושך. למשל, הוא עולה לי על היד מהכלוב ואני מוציא אותו החוצה, הוא לא נושך......
אני יסביר את עצמי יותר ברור.
כשאני מוציא מהכלוב הכול בסדר שאני מלטף בכל הגוף כולל מתחת לכנפיים הכול בסדר כשאני מניח עלי כשאני שוכב הוא נושך קלות את האצבעות.
מקווה שיותר מובן
כשאני מוציא מהכלוב הכול בסדר שאני מלטף בכל הגוף כולל מתחת לכנפיים הכול בסדר כשאני מניח עלי כשאני שוכב הוא נושך קלות את האצבעות.
מקווה שיותר מובן
יתכן שנושך קלות את האצבעות במטרה "להפעיל אותן" שיגרדו לו או שיביאו לו צ'ופר. אפשר לראות שמגרדים לתוכי את הראש ומפסיקים הוא נוגע עם המקור באצבעות ומוריד שוב את הראש כסימן להמשיך לגרד.
אני לא חושב שמדובר בנשיכות לשם נשיכות. מדובר בניסיון להעביר לך מסר כלשהו. נסה להבין מה הוא רוצה.
אני לא חושב שמדובר בנשיכות לשם נשיכות. מדובר בניסיון להעביר לך מסר כלשהו. נסה להבין מה הוא רוצה.
אלי קלעת בול.
ברגע שאני מפסיק ללטף הוא נושך בקטנה שאני ממשיך מוריד את הראש ונהנה.
תודה על העזרה וההכוונה.
ברגע שאני מפסיק ללטף הוא נושך בקטנה שאני ממשיך מוריד את הראש ונהנה.
תודה על העזרה וההכוונה.
חחחחחח אהבתי, תוכי מפונקי