יום שישי בערב התוכי שלי (מסוג קוקטייל) עף דרך רשת שנקרעה ולא שמתי לב.
הכנפיים שלו גזורות והוא לא יכל לעוף רחוק מידי אז מיד יצאנו לחפש אותו.
אחרי 20 דקות שמענו אותו צורח, הגענו למקום וראינו שהוא מותקף על ידי חתולי רחוב.
כשהרמנו אותו להחזיר אותו הבייתה הוא היה כל כך מפוחד שהוא נשך בלי הכרה גם אותנו נשיכות עמוקות שהוציאו דם
אתמול לא ראיתי שהוא נפצע חשבתי שהוא רק היה מפוחד ולא ייחסתי לזה כל כך חשיבות
אבל היום שמתי לב שמתחת לכנף יש לו סימן של נשיכה שהורידה לו דם ונראת עמוקה.
ברור לי שזה לא בא להחליף עצה רפואית אבל רציתי לשאול
1. יש מצב שהוא נדבק בכלבת וכתוצאה מכך גם אנחנו? זה בכלל אפשרי?
2. אם צריך לקחת אותו לוטרינר או שאין מה לעשות? ואם כן איפה יש אחד באיזור נהריה?
אני זוכרת שאם יש חשד לכלבת אז צריך להרדים את החיה? זה נכון?
תודה על העזרה
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
עזרה חשש לכלבת!
מנהל: מפקחים
Re: עזרה חשש לכלבת!
היי,
נשיכת חתול עלולה להיות קטלנית לתוכי. לא בגלל הפציעה אלא בגלל החיידקים שמועברים ברוקו של החתול.
העברת נגיפי כלבת לתוכי ומיד לאחר מכן הידבקות שלכם כתוצאה מנשיכה נשמע לי מאוד לא הגיוני או בלתי אפשרי. מאחר ואיני רופא אני מציע לך להתייעץ עם השירותים הוטרינרים או רופא המשפחה או שניהם ולקבל החלטה.
בנוגע לתוכי כדאי להיוועץ עם וטרינר מומחה לבעלי כנף (לא כל וטרינר) בנוגע לטיפול.
לצערי איני מכיר וטרינר בנהריה שיוכל לעזור לכם. בנהריה היה וטרינר בשם אורי בנדהיים שלדעתי עבר . אולי תתקשרי אליו והוא יוכל לתת לך טלפון של וטרינר בסביבתך
אורי בנדהיים:
052-2694436
מה מצבו של התוכי כרגע?
נשיכת חתול עלולה להיות קטלנית לתוכי. לא בגלל הפציעה אלא בגלל החיידקים שמועברים ברוקו של החתול.
העברת נגיפי כלבת לתוכי ומיד לאחר מכן הידבקות שלכם כתוצאה מנשיכה נשמע לי מאוד לא הגיוני או בלתי אפשרי. מאחר ואיני רופא אני מציע לך להתייעץ עם השירותים הוטרינרים או רופא המשפחה או שניהם ולקבל החלטה.
בנוגע לתוכי כדאי להיוועץ עם וטרינר מומחה לבעלי כנף (לא כל וטרינר) בנוגע לטיפול.
לצערי איני מכיר וטרינר בנהריה שיוכל לעזור לכם. בנהריה היה וטרינר בשם אורי בנדהיים שלדעתי עבר . אולי תתקשרי אליו והוא יוכל לתת לך טלפון של וטרינר בסביבתך
אורי בנדהיים:
052-2694436
מה מצבו של התוכי כרגע?