שלום,
מצאתי לא מזמן מכונה שאם הבנתי נכון קוראים לזה אינקובטור או מדגרה או אומנת ובקיצור הדגרה באופן מלאכותי, עכשיו בשביל שתדעו על מה מדברים אולי חלקכם מכירים ביררתי על המכונה והיא ניקראת R-COM Suro20 משהו כזה, והיא ישבה כמה חודשים טובים מבלי שיפעילו אותה ועכשיו אני סוג של תיקנתי אותה היא עובדת אבל גיליתי שחסר לי כמה חפצים, אני יפרט עליהם איך זה ניראה כי אני לא הכי מכיר את השם:
1. צינורית מים שאמורה להגיע ממיכל(כוס,דלי,קנקן,בקבוק וכל דבר היכול להחזיק במים) מלא במים, ומהמיכל הוא עובר דרך מכשיר קטן שמהמכשיר מגיע אל המכונה עצמה, שתפקידו לעשות או ליצור לחות בתוך המכשיר של המדגרה הזאת. צינור דק מאוד וגמיש אני צריך לפחות מטר ממנו אם לא יותר.
2. שני תופסנים, קליפסים משהו בסגנון שאמורים להיתפס בתוך המכונה בתקרה שלה, המחזיקה סוג של בד או סמרטוט שאליו מטפטף מים המגיעה מהמכשיר. ודרך אגב חסר לי גם הסמרטוט או הבד הזה והוא בצבע צהוב.(אני לא יודע מה תפקידם, אני יודע שהם חסרים לי).
3. אני חושב שהמנוע של המתקן שעליו יושבת המכונה שרוף. (למי שיש ידע על המכונה, כל כמה זמן היא זזה?וכמה היא זזה?)
4. חסר לי סוג של ספוג עבה, בד עבה, סמרטוט עבה, משהו מסגנון בצבע שחור בריצפת המכונה.
וזהו אני חושב, אם למישהו יש ניסיון, ידע, או אפילו מכיר ויודע איך להשתמש בה ויודע מאיפה אפשר להשיג את החפצים אלו, וכמה צריך בטמפרטורה או מה עושים בשביל להתחיל את התהליך, בבקשה שיגיב ויעזור לי. תודה מראש ויום טוב!
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
חייב עזרה בקשר לsuro20 !!!!
מנהל: מפקחים
Re: חייב עזרה בקשר לsuro20 !!!!
מצאת מדגרה מקולקלת. השאלה האם שווה לתקן אותה (יש לה כרטיס אלקטרוני שכנראה גם שרוף) בכלל.
אתה יכול לפנות לחברה על מנת לרכוש חלקי חילוף כדי לנסות ותפעל אותה מחדש. בארץ על פי הידוע לי כרגע אין תמיכה ותצטרך לפנות
ל R COM בחו"ל.
סיקור על מדגרת R COM
http://www.tukinfo.com/reviews/accessor ... %D7%90.htm
אתה יכול לפנות לחברה על מנת לרכוש חלקי חילוף כדי לנסות ותפעל אותה מחדש. בארץ על פי הידוע לי כרגע אין תמיכה ותצטרך לפנות
ל R COM בחו"ל.
סיקור על מדגרת R COM
http://www.tukinfo.com/reviews/accessor ... %D7%90.htm
-
liranarviv123
- ביצה

Re: חייב עזרה בקשר לsuro20 !!!!
ני תיקנתי אותה כבר רק חסר לי הצינור מים הזה וסמרטוט למען והספג לתחתית המכונה ... אני לא יודע אם אפשר להשיג כזה בארץ