ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
ג'אקו מתרחק כשרוצים להרים אותו
מנהל: מפקחים
ג'אקו מתרחק כשרוצים להרים אותו
יש לי ג'אקו בן חודשיים וחצי יש לי כלוב עם שתי כמות כל פעם שאני רוצה להוריד אותי שיהיה עלי הוא זז מתרחק אז אני מרים אותו קצת ואז הוא עולה עלי כי לפעמים אני חייב לעשות זאת כדי שאני יוכל לתת לו דיסקה ולמשל שמתי אותו על שטיחי שילך קצת ואחר זה רציתי שיעלה עלי הוא הולך אחורה למה הוא מתרחק ממני ?
[title][/title]
[title][/title]
Re: ג'אקו מתרחק כשרוצים להרים אותו
תפרט בבקשה,כמה זמן התוכי נמצא אצלך?
האם הכלוב חדש לו?
האם הכלוב חדש לו?
התוכי חדש בשבילו והוא בשבילי חמישה ימים הוא נמצא אצלי בהתחלה הוא כן היה בא עכשיו הוא הפסיק לבוא אני לא יודע מה קרה
הבנתי, תוכי חדש צריך זמן הסתגלות. אם לוחצים על התוכי ונוגעים בו מבלי שירצה הוא עלול להירתע בפעמים הבאות שמתקרבים אליו. תן לו מעט חופש, תן לו צ'ופרים בצורה כזאת שיגיע ליד ויקח ממך מבלי שתכפה עליו מגע או תנסה לאחוז בו.
תאפשר לתוכי לבנות ביטחון ואמון בך ובסוסבבים כדי שיפתח ויפסיק להירתע.
בעוע מספר ימים תוכל לדעתי כבר לתרגל עימו עלייה וירידה מהיד בצורה טובה.
אם תצטרך עזרה תכתוב כאן ונדריך אותך.
חשוב שהמזונות של התוכי יהיו מגוונים ויש להרגילו כבר עכשיו בגיל צעיר לכך.
בהצלחה ותתחדש.
תאפשר לתוכי לבנות ביטחון ואמון בך ובסוסבבים כדי שיפתח ויפסיק להירתע.
בעוע מספר ימים תוכל לדעתי כבר לתרגל עימו עלייה וירידה מהיד בצורה טובה.
אם תצטרך עזרה תכתוב כאן ונדריך אותך.
חשוב שהמזונות של התוכי יהיו מגוונים ויש להרגילו כבר עכשיו בגיל צעיר לכך.
בהצלחה ותתחדש.
ומה לגבי הדייסה שהוא רוצה להשאר בכלוב ולא לצאת אלי איך אני יביא לו דייסה? ואני כן מגוון לו אני שם לו קבוע כופתיות צבעוניות ולא צבעוניות חצי חצי אתמול הבאתי לו פסיפלורה הוא לא נראה לי שהוא אהבה והבתי לו היום מקבל שיש עליו גרענים ציפי של דבש מתאים לזאקו אם אתה מבין אותי למה אני מתכון
הבנתי אותך.
כמה פעמים אתה נותן לו דייסה ובאיזו כמות?
בכל מקרה האם הוא אוכל באופן עצמאי או שהוא תלוי בדייסה?
את הדייסה אתה יכול לתת לו ע"י זה שתפתח את הכלוב ותקרב את הדייסה אליו. ניסית לתת לו כך?
כמה פעמים אתה נותן לו דייסה ובאיזו כמות?
בכל מקרה האם הוא אוכל באופן עצמאי או שהוא תלוי בדייסה?
את הדייסה אתה יכול לתת לו ע"י זה שתפתח את הכלוב ותקרב את הדייסה אליו. ניסית לתת לו כך?
לא ניסיתי לתת לו דרך הכלוב כי למדו אותי במקום שקנית את התוכי שאני צריך להאכיל אותו על שולחן ולתת לו לאכול אני נותן לו לאוכל פעם אחת ביום בערב בשעה 20:30 ואני אומר לו ליליה טוב טוקו הולך לישון לילה טוב או שאני מביא לו דייסה אני אומר לו איזה דייסה טעימה רז אוהב את טוקו כל הכבוד לטוקו
אני מבין שהוא אוכל לבד ושהוא אינו תלוי בדייסה.
אתה יכול להאכיל אותו גם כשהוא בתוך הכלוב. אם הוא לא מתנגד לצאת ולבוא אלייך תיקח אותו לשולחן.
נסה לגרום לו לעלות על היד על ידי זה שתקרב אליו את הדייסה ביד השנייה , כך שיצטרך לעלות לך על היד כדי להגיע לאוכל.
אתה יכול להאכיל אותו גם כשהוא בתוך הכלוב. אם הוא לא מתנגד לצאת ולבוא אלייך תיקח אותו לשולחן.
נסה לגרום לו לעלות על היד על ידי זה שתקרב אליו את הדייסה ביד השנייה , כך שיצטרך לעלות לך על היד כדי להגיע לאוכל.
זה בעיה לאכיל אותו אם המזרק שהוא על היד שלי שהוא רואה את הדייסה הוא מתחיל להכנס את מזרק למקור
המטרה אינה שתאכיל אותו על היד. המטרה שהוא יתרגל לעלות על היד. לאחר שעלה תשבח אותו ותעביר אותו למקום ההאכלה הרגיל על השולחן.