ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
FERTI-VIT
מנהל: מפקחים
FERTI-VIT
שלום לכולם,אתמול קניתי FERTI-VIT ,קראתי שנותנים להם את זה בתקופת הרבייה,איך אני יכול לדעת בדיוק מתי תקופת הרבייה,אני נותן לזוג אמזונה חצי ביצה קשה בכל יום עם הקליפה מרסק את זה עם מזלג ומפזר על זה FERTI-VIT ,האם זה בסדר על ביצה קשה מרוסקת או רק על מזון ביצים קנוי תודה מראש
Re: FERTI-VIT
אתה מדבר על FERTI-VIT באבקה?
כן באבקה ,חשבתי שיש את זה רק באבקה
זה אמור להיות מהול במים ..אין על זה הוראות? אתה מדבר על המוצר הזה?
אם כן צריך לשים כף מדידה שטוחה (1 גרם) ב 250 מ"ל מי שתייה (מהברז) או ב 100 גרם מזון ביצים.
ביצה זה לא מזון ביצים. בכלל אני מציע שתוותר על הביצה, חלבונים הם מקבלים מהרבה מזונות. הביצה מתפוררת, קשה לנקות אותה והיא מתקלקלת די מהר. השאריות תופסות עובש וחייקדים ולאחר מכן התוכי מוצאים את החתיכות שנדבקו לתחתית ואוכלים אותם. יכול להביא להם בעיות חמורות.
תן מזון ביצים מוכן של חברה טובה ותערבב ביחד.
קשה לפספס את תקופת הרבייה אצל אמזונות, אתה בטח תשמע שהם הרבה יותר רועשים מבדרך כלל.
אני לא יודע כמה התוסף באמת עוזר. במיוחד כאשר אין וודאות שיש לתוכים חוסרים בויטמינים. תזונה טובה ומלאה כמו תזונה המבוססת על כופתיות, ירקות, פירות, השרייה, תערובת זרעים, מזון ביצים (מפוזר על השרייה או ירקות) אבן קלציום או גיר והתוכים מסודרים.
בכל מקרה אם אתה שם את התוסף במים יש להחליף מים בכל יום ולוודא שהמים לא נמצאים בשמש.
אם כן צריך לשים כף מדידה שטוחה (1 גרם) ב 250 מ"ל מי שתייה (מהברז) או ב 100 גרם מזון ביצים.
ביצה זה לא מזון ביצים. בכלל אני מציע שתוותר על הביצה, חלבונים הם מקבלים מהרבה מזונות. הביצה מתפוררת, קשה לנקות אותה והיא מתקלקלת די מהר. השאריות תופסות עובש וחייקדים ולאחר מכן התוכי מוצאים את החתיכות שנדבקו לתחתית ואוכלים אותם. יכול להביא להם בעיות חמורות.
תן מזון ביצים מוכן של חברה טובה ותערבב ביחד.
קשה לפספס את תקופת הרבייה אצל אמזונות, אתה בטח תשמע שהם הרבה יותר רועשים מבדרך כלל.
אני לא יודע כמה התוסף באמת עוזר. במיוחד כאשר אין וודאות שיש לתוכים חוסרים בויטמינים. תזונה טובה ומלאה כמו תזונה המבוססת על כופתיות, ירקות, פירות, השרייה, תערובת זרעים, מזון ביצים (מפוזר על השרייה או ירקות) אבן קלציום או גיר והתוכים מסודרים.
בכל מקרה אם אתה שם את התוסף במים יש להחליף מים בכל יום ולוודא שהמים לא נמצאים בשמש.
תודה רבה,כן בדיוק אותה אבקה,אני מוסיף אותה מכיוון שהם לא אוכלים כופתיות אוכלים תערובת אולימפיה לכן מוסיף את הויטמין,אני עכשיו מנסה להעביר אותם לאט לכופתיות קייטי,תן לי 3 שמות של חברות של מזון ביצים
כופתיות (לא תצטער, תנסה)
http://www.tukishops.com/%D7%9B%D7%95%D ... D7%92.html
מזון ביצים:
1,2,3 = בנלוקס.
בשני המוצרים אני משתמש בבית הגידול שלי כבר שנים. אם תרצה לראות תוצאות לאורך השנים אתן לך קישור.
בהצלחה.
http://www.tukishops.com/%D7%9B%D7%95%D ... D7%92.html
מזון ביצים:
1,2,3 = בנלוקס.
בשני המוצרים אני משתמש בבית הגידול שלי כבר שנים. אם תרצה לראות תוצאות לאורך השנים אתן לך קישור.
בהצלחה.