תודה מראש תום..
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
עזרה קוניור שמש אופי וכושר דיבור
מנהל: מפקחים
עזרה קוניור שמש אופי וכושר דיבור
אני מטפל בתוכים מזה כמה שנים טובות והיו לי הרבה סוגים עכשיו ברשותי קוואקר האכלת יד ואקלקטוס לשעבר שהיה עכשיו אני מעוניין להביא קוניור שמש אבל האם כדי לי כי הרבה אמרו שהוא מרעיש והחיקוי מילים שלו לא טובה ושהוא תוקפני ...(דרך אגב אין לי מושג כל כך לגבי התוכי הזה כי לא התנסתי בזן הזה.. ) אשמח לדעת אם שווה לי להשקיע כל כך על תוכי כזה ואם יכולת החיקוי שלו והאילוף קלה ..
תודה מראש תום..
תודה מראש תום..
קוניור שמש
Re: עזרה קוניור שמש אופי וכושר דיבור
קוניור שמש נחשב לתוכי רועש. ישנם יוצאים מן הכלל שפחות רועשים אבל בעיקרון זהו תוכי רועש.
לגבי יכולות התוכי ללמוד הוא אינו פחות טוב מתוכים אחרים.
לגבי תוקפנות- אין סיבה שתוכי מוחתם ומטופל יהפוך תוקפני. תוקפנות אינה אופיו של תוכי כזה או אחר.
כושר דיבור- hיש כושר דיבור, יכול ללמוד לחקות מספר מילים. האפשרות שהתוכי ידבר כמובן תלויה בהשקעה של המגדל
ובתוכי.
לגבי יכולות התוכי ללמוד הוא אינו פחות טוב מתוכים אחרים.
לגבי תוקפנות- אין סיבה שתוכי מוחתם ומטופל יהפוך תוקפני. תוקפנות אינה אופיו של תוכי כזה או אחר.
כושר דיבור- hיש כושר דיבור, יכול ללמוד לחקות מספר מילים. האפשרות שהתוכי ידבר כמובן תלויה בהשקעה של המגדל
ובתוכי.