ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

צוצלת חולה!

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
tukoniko41
ביצה
ביצה

צוצלת חולה!

שליחה על ידי tukoniko41 »

שלום,
לפני שלושה ימים מצאתי צוצלת פצועה, בלי נוצות זנב, כנראה חתול ניסה לתפוס אותה. יומים אכלה יפה, היום היא בקושי אומדת וכל שתי שניות גוף שלה קופץ, נוצות נפוחות. היא דחוף צריכה אנטיביאוטיקה. מה אני יכולה לתת לה במינון נמוך של אנטיביאוטיקה אנושית. האם מוקסיפן פורטא 500 מתאים לה? דחוף, היא הולכת למות!
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: צוצלת חולה!

שליחה על ידי eli_lea »

בהחלט לא לתת . אנטיביוטיקה אינה תרופת פלא אלא טיפול שניתן לאורך זמן. אנטיביוטיקה יכולה במקרה שלך ללהזיק יותר מאשר לעזור מאחר והיא תחליש את הצוצלת. אם נותנים טיפול אזי צריך לתת טיפול מתאים ובמינון המתאים.
בשלב שרואים כבר את בעל הכנף במצב כזה לרוב זה כבר מאוחר מידי. בכל מקרה את יכולה לגשת לוטרינר שיבדוק האם ניתן לעשות משהו למענה.
tukoniko41
ביצה
ביצה

שליחה על ידי tukoniko41 »

דיברתי עם וטרינר, הוא אמר שמצב חמור, עוד שעה שעתיים היא תמות.
חבלתמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

זה לא בידים שלך. את יכולה לנסות לשמור על חימום באיזור שבו היא נמצאת. אפשר עם מנורת שולחן או משהו דומה.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”