הכלוב של הגאקו שלי כבר לא נראה טוב
יש איזה צבע שאפשר לצבוע איתו, מיוחד לכלובים של תוכים?
יש לי כלוב A19 כמדומני-אם זה משנה למשהו...
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
איך לצבוע כלוב ישן?
מנהל: מפקחים
- אהרון
- גוזל

- שם פרטי:: אהרון אלבה
איך לצבוע כלוב ישן?

תוכים מגדלים רק מאהבה

Re: איך לצבוע כלוב ישן?
אתה יכול להשתמש בצבע המרייט שאינו מכיל עופרת ואינו רעיל.
חשוב שההכנה תהיה טובה, ניקוי הכלוב מכל מיני שאריות למינהן, מרטיבות וכו' כדי שהצבע החדש יחזיק.
חשוב שההכנה תהיה טובה, ניקוי הכלוב מכל מיני שאריות למינהן, מרטיבות וכו' כדי שהצבע החדש יחזיק.
- אהרון
- גוזל

- שם פרטי:: אהרון אלבה
רק לצורך הבנה שלא אצבע במשהו רעיל בטעות
אתה מדבר על הצבע הזה כן? כל הצבעים של החברה הזאת טובים? או שיש רק דגם אחד צפציפי שצריך להיות כתוב עליו ללא עופרת?
זה החברה היחידה שלא רעילה בעיקרון?
אתה מדבר על הצבע הזה כן? כל הצבעים של החברה הזאת טובים? או שיש רק דגם אחד צפציפי שצריך להיות כתוב עליו ללא עופרת?
זה החברה היחידה שלא רעילה בעיקרון?

תוכים מגדלים רק מאהבה

ישנם סוגי צבעים שונים. אם הצבע אינו רעיל זה צריך להיות מצויין על האריזה. (אינו מכיל עופרת, או "לא רעיל")אם לא מצויין לא להשתמש. אפשר להיכנס לאתר היבואן (יעקובי אם איני טועה) ולבדוק.
כדאי לבדוק גם את מיכלי ההמרייט בספריי, השימוש בהם יותר נוח לדעתי מאשר בהברשה אבל הרבה צבע מתבזבז בצביעת הרשת.
כדאי לבדוק גם את מיכלי ההמרייט בספריי, השימוש בהם יותר נוח לדעתי מאשר בהברשה אבל הרבה צבע מתבזבז בצביעת הרשת.