יש לי תוכי קוקטייל כבר כמעט שנה ובחודשיים באחרונים הוא צורח ונבהל תחיל חשבנו כי הוא "שכח" אותנו והקדשנו לו יותר צומת לב אך זה לא עזר לפעמים הוא מסתגר בכלוב צורח ונושך את העצבה ולפעמיים הוא מתחנן לצאת מה אני אמור לעשות כדי שזה יפסיק
ניסיתי כמה דברים:
1)הקדשת צומת לב מרובה
2)החלפת המזון
3)ניקו כלוב יסודי
בנוסף הוא מפחד ממים כך שאני לא מצליח לרחוץ אותו
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
תוכי קוקטייל
מנהל: מפקחים
- guy1111112
- ביצה

- שם פרטי:: יש כינוי
תוכי קוקטייל
יש המטביעים את צרותיהם - ויש המלמדים אותם לשחות
Re: תוכי קוקטייל
אם התוכי צורח ונבהל יש למצוא את הגורם לכך. לא מדובר בניקיון או במתן תשומת לב, מדובר במשהו שגורם לו לפחד.
למשל לטאה קטנה כמו שממית יכולה לגרום לתוכי לפאניקה, לעיתים פרפר יכול לגרום לתוכי לפחד לקפוץ ולצרוח.
לעיתים אפילו צעצוע שמתנדנד נראה לו מסוכן.
חשוב להבין ממה התוכי מפחד ולפעול כדי לאפשר לו ביטחון. לאפשר לו לצאת מהכלוב ולתת לו יחס בעיקר כשהוא שקט
ולהתעלם כשהוא צורח. כמובן כשאין סיבה נראית לעין.
למשל לטאה קטנה כמו שממית יכולה לגרום לתוכי לפאניקה, לעיתים פרפר יכול לגרום לתוכי לפחד לקפוץ ולצרוח.
לעיתים אפילו צעצוע שמתנדנד נראה לו מסוכן.
חשוב להבין ממה התוכי מפחד ולפעול כדי לאפשר לו ביטחון. לאפשר לו לצאת מהכלוב ולתת לו יחס בעיקר כשהוא שקט
ולהתעלם כשהוא צורח. כמובן כשאין סיבה נראית לעין.