ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

אך משנים התנהגות של תוכי גאקו

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
סתוית
בקיעה
בקיעה

אך משנים התנהגות של תוכי גאקו

שליחה על ידי סתוית »

בוקר טוב רצתי להתייעץ איתכם
אחותי קנתה תוכי גאקו בן 10 שנים שמקלל המון ורצתי לדעת האם יש משהו שניתן לעשות כדי לצמצם את הקללות
אני יודעת שזה בעיה כי הוא כבר גדול בגיל וזה כבר טבוע בו
וכאשר הוא מקלל הוא לא מקבל יחס מאחותי והסובבים אותו השאלה עם יש עוד רעיונות מה שאפשר לעשות כד לצמצם את התנהגות הזאות
תודה על העזרה
סתוית
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: אך משנים התנהגות של תוכי גאקו

שליחה על ידי eli_lea »

קצת בעייתי הייתי אומר, אי אפשר למחוק את הזיכרון של התוכי אבל אפשר לעבוד איתו על אוצר מילים חדש וגדול כך שהוא יתמקד יותר
במילים החדשות שהוא למד. הגישה של בני הבית טובה, חוסר יחס ועניין יוריד במינון של הדברים שהתוכי אומר אם כי זה לא יכול לפתור את הבעייה לגמרי.
אני אתן לך דוגמא ממיקה שלי, היא לפתע אומרת מילים ומשפטים שאנחנו כבר שכחנו שהיא הייתה אומרת אותם. ואני מדבר על מילים שנאמרו לפני מספר שנים ובסיטואציה מסויימת היא חוזרת עליהם. כך שהזיכרון של התוכי די ארוך.

בהצלחה.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”