ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
חוות דעת על מזון ביצים
מנהל: מפקחים
חוות דעת על מזון ביצים
חיפשתי בכול החנויות בעיר שלי מזון ביצים ואין להם...והמזון הביצים שאני משתמשת בו אזל במלאי...מצאתי את המזון ביצים הזה,איך הוא? כי הוא ניראה לי מוזר ברמות..
http://xn--gebzbbce.co.il/9da
ועוד שאלה,בקע אתמול גוזלון שני...וכבר יש לו ניצוי קל..האם זה הגיוני? ומה יש לגוזלון הבכור באזור הבטן? יש לציין שפעם שניה שהיסתכלתי הוא כבר ישן על הבטן..
http://xn--gebzbbce.co.il/9da
ועוד שאלה,בקע אתמול גוזלון שני...וכבר יש לו ניצוי קל..האם זה הגיוני? ומה יש לגוזלון הבכור באזור הבטן? יש לציין שפעם שניה שהיסתכלתי הוא כבר ישן על הבטן..
Re: חוות דעת על מזון ביצים
לצערי לא יודע להגיד לך האם מזון הביצים באיכות טובה או לא. אני לא השתמשתי בו ולכן איני יודע.
אני יכול לומר לך שהמזון ביצים של בנלוקס שמופיע באתר של תוכישופס מעולה ואני אישית משתמש בו שנים.
לגבי הבטן, לא רואה משהו משונה ולא טבעיץ נראה לי תקין לחלוטין.
לגבי ניצוי, את מתכוונת לפלומה כמו שערות דקות..גם זה טבעי.
אני יכול לומר לך שהמזון ביצים של בנלוקס שמופיע באתר של תוכישופס מעולה ואני אישית משתמש בו שנים.
לגבי הבטן, לא רואה משהו משונה ולא טבעיץ נראה לי תקין לחלוטין.
לגבי ניצוי, את מתכוונת לפלומה כמו שערות דקות..גם זה טבעי.
בנלוקס מתאים לתוכונים? ומתי אני אוכל להעביר אותם לתא חדש ונקי? אני מישתגעת מהליכלוך
הזה בתא וזה משגע אותי
,ועוד שאלה קטנה..יש בביצה אחת חור כזה וראיתי שהיא שמה את הביצה הצידה ואז שהיסתכלתי היא ממשיכה לדגור..האם יצא משם גוזל או שאבוד? נראה לי בעוד ביצה יש חור..ממנה זה נובע?
מחמישה גוזלים יהיה לי רק שלוש
((
מזון ביצים של טורלינג איך הוא?
הזה בתא וזה משגע אותי
מזון ביצים של טורלינג איך הוא?
נערך לאחרונה על ידי ninka ב 21 אוגוסט 2013 20:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
הליכלוך לא צריך לעניין אותך כרגע במיוחד. מה שאני רואה בתמונה לא מטריד והליכלוך שיש בתא טבעי.
במידה והתא מלא בנוזלים רק אז כדאי או רצוי להתערב ולנקות. כרגע אל תגעי בכלום זה רק מפריע.
מזון הביצים בנלוקס מעולה לתוכונים ולסוגי התוכי השונים.
החורים בביצים יכולים לסמן בקיעות. יתכן שהגוזלים ניקבו את הביצה בדרכם החוצה.
במידה והתא מלא בנוזלים רק אז כדאי או רצוי להתערב ולנקות. כרגע אל תגעי בכלום זה רק מפריע.
מזון הביצים בנלוקס מעולה לתוכונים ולסוגי התוכי השונים.
החורים בביצים יכולים לסמן בקיעות. יתכן שהגוזלים ניקבו את הביצה בדרכם החוצה.
זה כבר כמה ימים מנוקב ככה.. איך המזון הביצים טורלינג? וכמה אמרת שעולה המישלח במידע ואזמין מהאתר? ודרך אגב..מביאים לתוכונים מזון ביצים רק כשיש גוזלים? או שאפשר תמיד לתת?
מזון ביצים נותנים לאורך כל השנה לזוגות מתרבים. מזון הביצים מכין את האם לקראת ההטלות ומכיל ויטמינים חיוניים שהאם מאבדת במהלך ההטלה. בגדול כשהאם מקבלת תזונה טובה לפני ההטלה היא בעצם מוכנה מבחינה בריאותית להפריש את כל תכולת הביצה שמתפתחת לגוזל מבלי לאבד מינרלים וויטמינים חשובים.
בהמשך האכלת הגוזלים במזון ביצים שמגישים להורים עוזר להם מאוד בהעברת מזון רך ויבש לגוזלים.
כאשר ההורים מאכילים את הגוזלים שבוקעים עליהם לאכול את הזרעים השונים, לרכך אותם בזפק ולאחר מכן להעבירם לגוזלים. התהליך עצמו צורך מההורים אנרגייה רבה, כאשר הם מעבירים לגוזלים מזון ביצים הם לא צריכים לרכך אותו ומעבירים אותו ישירות כמות שהוא. מעבר לזה המזון ביצי מכיל ערכים תזונתיים שעוזרים להתפתחות הגוזלים ומאפשר להם להתפתח טוב יותר ולפתח מערכת חיסונית טובה.
יש מאות סוגי מזונות בשוק, אני לא מתיימר להכיר את כולם ובטח לא לנסות את כולם. במוצרים שאני משתמש משתמשים ברחבי אירופה וארה"ב בחוות גדולות ובנינין חוות שימור לתוכים ובעלי חיים בסכנת הכחדה. אני אישית משתמש במוצרים אלה מאחר והם הוכיחו את עצמן. קצת קשה לי להמליץ על מוצרים שלא נוסו על ידי תקופות מספיק ארוכות.
לגבי משלוחים מכירות וכו' אבקש לפנות לפורום המתאים פורום תוכישופס בקנייה מכירה , או לחילופין לתיבה הפרטית.
תוכישופס
בהמשך האכלת הגוזלים במזון ביצים שמגישים להורים עוזר להם מאוד בהעברת מזון רך ויבש לגוזלים.
כאשר ההורים מאכילים את הגוזלים שבוקעים עליהם לאכול את הזרעים השונים, לרכך אותם בזפק ולאחר מכן להעבירם לגוזלים. התהליך עצמו צורך מההורים אנרגייה רבה, כאשר הם מעבירים לגוזלים מזון ביצים הם לא צריכים לרכך אותו ומעבירים אותו ישירות כמות שהוא. מעבר לזה המזון ביצי מכיל ערכים תזונתיים שעוזרים להתפתחות הגוזלים ומאפשר להם להתפתח טוב יותר ולפתח מערכת חיסונית טובה.
יש מאות סוגי מזונות בשוק, אני לא מתיימר להכיר את כולם ובטח לא לנסות את כולם. במוצרים שאני משתמש משתמשים ברחבי אירופה וארה"ב בחוות גדולות ובנינין חוות שימור לתוכים ובעלי חיים בסכנת הכחדה. אני אישית משתמש במוצרים אלה מאחר והם הוכיחו את עצמן. קצת קשה לי להמליץ על מוצרים שלא נוסו על ידי תקופות מספיק ארוכות.
לגבי משלוחים מכירות וכו' אבקש לפנות לפורום המתאים פורום תוכישופס בקנייה מכירה , או לחילופין לתיבה הפרטית.
תוכישופס
6212 כתב:זה כבר כמה ימים מנוקב ככה.. איך המזון הביצים טורלינג? וכמה אמרת שעולה המישלח במידע ואזמין מהאתר? ודרך אגב..מביאים לתוכונים מזון ביצים רק כשיש גוזלים? או שאפשר תמיד לתת?
לשאלתך, מזון הביצים של טורלינג, מניסיוני - מצויין.
גם של בנלוקס.
ואם את מוצאת ממליצה לך לנסות את של ורסלה לגה (יש להם כמה סוגים, כולם מצויינים).

לא יודע איך טורלינג מצויין השתמשתי פעם אחת ולא השתמשתי יותר.נראה לי הכל קמח. ורסה לגה זה כבר מוצרים טובים בהרבה אבל המזון טורבו של בנלוקס הוא ברמה יותר גבוה לפי דעתי. חלק ממנו יבש וחלק רך וזה עוזר להאכלה.אני מתחיל לתת לתוכים שלי קצת לפני העונה ולא כל העונה כמו שאלי כתב אבל יש גם כאלה שנותנים כל השנה.אני קונה בשק של 25 קילו אז יוצא לי זול.