ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
עצות לגבי גידול חדש
מנהל: מפקחים
עצות לגבי גידול חדש
כרגע אני רוצה לעשות גידול של זוג עובדים ישלי כלוב אכלת יד בינוני שמתאים ל2-4 תוכונים אבל כרגע אני רוצה להביא תוכים עובדים ולא החלטתי איזה מישהו יכול להגיד לי מה עדיף פינקים,תוכונים,ציפורי אהבה,פרסונטה,קוקטיילים וכמה עם כדיי להביא 4 פינקים עדיין עם יעבדו או עדיף להביא רק זוג??אשמח לקבל תשובות לילה טוב שבת שלום ותודה מראש!

Re: עצות לגבי גידול חדש
מה גודלו של הכלוב שיש ברשותך?
בכל הסוגים שציינת אין צורך לחפש תוכים "עובדים" מאחר ואין ממש בעייה של ריבוי בסוגים שציינת מה גם שהם מתחילים בריבוי מאוד מהר.
אתה יכול לקחת זוג תוכונים שהם הכי נוחים מהבחינה הזאת להציב להם תא הטלה כדי שיתחילו להתרבות.
חשוב מאוד שהכלוב יהיה מרווח, מוגן מפני גשם ושמש ישירה, לא להפריע לזוג יותר מידי, שהמזון יהיה איכותי ובשפע וכמובן לשמור על הניקיון הכללי.
בכל הסוגים שציינת אין צורך לחפש תוכים "עובדים" מאחר ואין ממש בעייה של ריבוי בסוגים שציינת מה גם שהם מתחילים בריבוי מאוד מהר.
אתה יכול לקחת זוג תוכונים שהם הכי נוחים מהבחינה הזאת להציב להם תא הטלה כדי שיתחילו להתרבות.
חשוב מאוד שהכלוב יהיה מרווח, מוגן מפני גשם ושמש ישירה, לא להפריע לזוג יותר מידי, שהמזון יהיה איכותי ובשפע וכמובן לשמור על הניקיון הכללי.
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
ומה גם חשוב לך בתוכים? האם רק "שיעבדו" כמה שיותר מהר? תחשוב, אולי אתה מתחבר לסוג אחד יותר מהשני.
במידה ויש לך כלוב מתאים, בגלל שכל התוכים שציינת בהחלט נוחים ואין בעיה של ריבוי, אני חושב שאתה זה שצריך להחליט איזה תוכים לגדל.
אחרת, אתה תשמע פה דעות שונות לחלוטין מכל אחד שיגיב. אני באופן אישי הייתי הולך על קוקטיילים או פרסונטות.
במידה ויש לך כלוב מתאים, בגלל שכל התוכים שציינת בהחלט נוחים ואין בעיה של ריבוי, אני חושב שאתה זה שצריך להחליט איזה תוכים לגדל.
אחרת, אתה תשמע פה דעות שונות לחלוטין מכל אחד שיגיב. אני באופן אישי הייתי הולך על קוקטיילים או פרסונטות.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
ואים חשבתה לגדל פינקים אז כידוע לך אתה יכול בהנחה שהכלוב מספיק גדול
לשים ביחד זוג 1 לבד או 3 זוגות ומעלה ביחד אבל 2 זוגות זה הזמנה למריבות
וזה לא מומלץ .שוב כמו שעוזי העיר תלך על מה שאתה יותר מתחבר אליו .
לשים ביחד זוג 1 לבד או 3 זוגות ומעלה ביחד אבל 2 זוגות זה הזמנה למריבות
וזה לא מומלץ .שוב כמו שעוזי העיר תלך על מה שאתה יותר מתחבר אליו .