שלום לחברי הפורום,
אני מעוניינת לקחת את הגרין צ'יק קוניור שלי איתי לקנדה
ורציתי לשאול האם במקרה מישהו פה יודע או מכיר מה הן הדרישות הקנדיות להכנסת תוכי
ביקרתי באתר לאחר שהתקשרתי לשגרירות קנדה והם הפנו אותי ללינק זה http://www.inspection.gc.ca/animals/ter ... 0852383374
אבל זה לא הכי ברור, רשום שצריך תעודת בריאות ורשום שצריך לדאוג להסגר של 45 יום בפרובינציה אליה מגיעים
ורשום שצריך להוכיח בעלות (לא ברור לי איך מוכיחים את זה )
אז אם מישהו יכול לעזור או אולי יודע מידע נוסף אני אשמח מאוד
תודה מראש לכל העונים
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
יציאה מארץ לקנדה עם תוכי
מנהל: מפקחים
- SummerNight
- ביצה

יציאה מארץ לקנדה עם תוכי
Jacki , קוניור גרין צ`יק.
Re: יציאה מארץ לקנדה עם תוכי
את צריכה שהתוכי יהיה מטובע עם טבעת זיהוי. במידה והתוכי אינו מטובע בטבעת סגורה אפשר להסתפק בטבעות פתוחות ( לא מזמן סיפקתי שניים כאלה לבעלים של ג'אקו שיצאו מהארץ). קוטר הטבעת לקוניור גרין צ'יק הינה 5.3מ"מ
על סמך המיספר של הטבעת את מבצעת בדיקות נדרשות לתוכי ( על פי הדרישה של המדינה אליה את טסה, במידה ויש כאלו).
על סמך המספר שבו התוכי מטובע הוטרינר יכול להוציא לך אישור שאת הבעלים של התוכי לפחות ב 90 יום האחרונים ולתוכי אין סימפטומים של מחלה. התוכי אינו בא במגע עם תוכים אחרים וכו'.
צריך להעביר את המסמכים לאן שיורו לך בקנדה, עלייך להצהיר שהתוכי מגיע איתך כחיית מחמד ויתכן שהתוכי יושם בהסגר. ישנן מדינות שיש בינהן שיתוף פעולה ולכן אין צורך בהסגר, מדינות אחרות יקפידו על הסגר של לפחות 45 יום.
יתכן ואפשר לעשות את הפרוצדורה דרך משרד החקלאות. נסי להתקשר לטלפון של מנהל השירותים הוטרינרים שעוסק בייבוא וייצוא ואולי
תקבלי ממנו מידע מדוייק וברור יותר או שהוא יפנה אותך למי שיתן לך מידע לגבי הסידור שיש לבצע כשמעבירים חיית מחמד לקנדה.
עדכני אותנו בהמשך.
כתובת וטלפון:
מנהל השירותים הוטרינרים עבור רופא וטרינר ראשי ליבוא ויצוא, משרד החקלאות ת.ד. 12 בית דגן 50250,
טל:03-9688986 או פקס:03-9688963 או 03-9605194.
על סמך המיספר של הטבעת את מבצעת בדיקות נדרשות לתוכי ( על פי הדרישה של המדינה אליה את טסה, במידה ויש כאלו).
על סמך המספר שבו התוכי מטובע הוטרינר יכול להוציא לך אישור שאת הבעלים של התוכי לפחות ב 90 יום האחרונים ולתוכי אין סימפטומים של מחלה. התוכי אינו בא במגע עם תוכים אחרים וכו'.
צריך להעביר את המסמכים לאן שיורו לך בקנדה, עלייך להצהיר שהתוכי מגיע איתך כחיית מחמד ויתכן שהתוכי יושם בהסגר. ישנן מדינות שיש בינהן שיתוף פעולה ולכן אין צורך בהסגר, מדינות אחרות יקפידו על הסגר של לפחות 45 יום.
יתכן ואפשר לעשות את הפרוצדורה דרך משרד החקלאות. נסי להתקשר לטלפון של מנהל השירותים הוטרינרים שעוסק בייבוא וייצוא ואולי
תקבלי ממנו מידע מדוייק וברור יותר או שהוא יפנה אותך למי שיתן לך מידע לגבי הסידור שיש לבצע כשמעבירים חיית מחמד לקנדה.
עדכני אותנו בהמשך.
כתובת וטלפון:
מנהל השירותים הוטרינרים עבור רופא וטרינר ראשי ליבוא ויצוא, משרד החקלאות ת.ד. 12 בית דגן 50250,
טל:03-9688986 או פקס:03-9688963 או 03-9605194.