ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

התייעצות בבחירת כלוב

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
ninka
בקיעה
בקיעה

התייעצות בבחירת כלוב

שליחה על ידי ninka »

אני רוצה לקנות לגוצי הסנגל כלוב חדש

חשבתי על a11...

יתרונות:יש שטח למעלה לשחק ולרוץ,הוא מרשים,ונראה קל לניקוי.

חיסרונות:נראה לי צר מידי וסוג של קטן.. ואין מלמעלה כניסה לכלוב וגוצי קצת רגיל לזה.

הכלוב השני לא יודעת מה הדגם אז הינה תמונה.כזה אבל שהוא מלבני ולא מעוגל למעלה...כי זה טעות חמורה לקנות כלוב מעוגל שכול הצעצועים מחליקים.

יתרונות:נראה ענק..מגיע גם עם כונוסים למניעת פיזור לכלוך..קל לניקוי כמו הכלוב הקודם..פה קורץ לי שהוא באמת נראה גדול..וכמובן גם יותר זול.

חיסרונות:אין מגרש משחקים למעלה..גוצי ימשיך לשבת על מקל אחד? למרות שהוא מסתדר. אז עד כמה באמת נחוץ מגרש המשחקים למעלה?

איזה כדאי? או אולי בכלל דגם אחר?
קבצים מצורפים
image.jpg
מאור79
בקיעה
בקיעה

Re: התייעצות בבחירת כלוב

שליחה על ידי מאור79 »

אני ממליץ על A19כי הוא גדול ומצויין
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

הכלוב A11 הרבה יותר נוח וטוב, היציאה מדלת הכניסה נוחה והתוכי מטפס בקלות לחלק העליון.
החלק העליון שמשמש אותו עם כלי האוכל מצויין עבורו.
יש דגם חדש של ה A11 שנקרא TS11-1 עם מגרש משחקים למעלה והוא מצויים לתוכים מהסוג של סנגל שהם פעילים.
כלוב TS 11-1
IMG11-1.jpg
אגב, איכות הכלוב שאת הבאת בתמונה אינו משתווה לכלובים מסידרת ה A המקוריים, לדוגמא, הגלגלים גלגלי פלסטיק שחורים זולים
הסוגרים לדלתות מחומר זול מאוד והכלוב עצמו כנ"ל.

לדוגמא מסידרת ה A המקורי - גלגלים -
0001.jpg
0001.jpg (28.53 KiB) נצפה 2444 פעמים
נעילה-
0002.jpg
0002.jpg (25.63 KiB) נצפה 2444 פעמים
ההבדלים המהותיים הינם באיכות הצביעה והגימור.
ישנם כלובים מסידרת ה A שנראית כמעט אותו דבר, עם אותם גלגלים ונעילות אך האיכות של הצביעה אוד ירודה, רואים את זה בדרך כלל כבר אחרי מספר חודשים כשהכלוב מתחיל להחליד.
לכן, כדאי לרכוש כלובים כאלה ממוכר אמין שנותן אחריות.

מה המחיר של הכלוב שבתמונה ובכמה הוא זול מה A11?
ninka
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי ninka »

הוא עולה 550.. והאי 11 750.
אני בעזרת השם אתחיל לעבוד בקרוב ויהיה לי כסף לקנות את האי 11...
הוא אומר שהכלוב הזה בתמונה הוא מצויין. גוצי יהיה רןב היום בכלוב... לכן אני רוצה כלוב שיהיה לו נעים וטוב להיות בו.
כרגע הכלוב שלו יחסית קטן אבל מהבוקר עד הלילה הוא מחוץ לכלוב כי אני רוב היום איתו בבית. מכניסה אותו לכלוב מידי פעם לא להרבה זמן או כשאני הולכת.. מקווה שגם לא יתחיל להיות אגרסיבי כלפיי כשבמשך היום הוא יהיה לבד בכלוב
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”