ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

שאלה בקשר לג'אקו שנשאר ללא בן זוג

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
lotosha
ביצה
ביצה

שאלה בקשר לג'אקו שנשאר ללא בן זוג

שליחה על ידי lotosha »

שלום.
היה לי זוג ג'אקוים. נקבה בת כמעט שנתיים שהייתה מאוד מחוברת אלי וזכר בן כשנה וחצי (מאוד מחובר לנקבה ופחות אלי). החזקתי אותם יחד לא למטרת רביה אלה שיהיה להם חברה ברגע שאני בעבודה.
לצערי הרב מאוד הנקבה ברחה והזכר נשאר בבית לבד.
מה הייתם מציעים לעשות עם הזכר.
האם להשאיר לבד או לקנות לו בת זוג חדשה?
תודה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: שאלה בקשר לג'אקו שנשאר ללא בן זוג

שליחה על ידי eli_lea »

קודם כל מקווה שתמצאי את הנקבה, אם את גרה בבית פרטי שימי את הזכר בחוץ בכלוב ( כמובן שבהשגחה) כדי שהנקבה במידה ותשמע או תראה אותו תרד אליו. אם את גרה בבית קומות שימי אותו בכלוב בקירבת החלון.

לגבי הזכר, אין ספק שלאחר שהוא שהה במחיצת הנקבה במשך שעות היום יהיה לו משעמם יותר. השאלה הנשאלת היא
האם עכשיו כשאין לצידו את הנקבה החיבור ביניכם יהיה טוב יותר, וזה מה שקורה בדרך כלל.

אם תחליטי להשאירו ולנסות ליצור קירבה ביניכם תאבזרי לו את הכלוב בצעצועים ובאביזרים שיעסיקו אותו במהלך היום.
את יכולה להשתמש גם בענפי עץ טבעי כגון עצי הדר או אקליפטוס, וצעצועים שונים.
lotosha
ביצה
ביצה

Re: שאלה בקשר לג'אקו שנשאר ללא בן זוג

שליחה על ידי lotosha »

תודה על העצות. אשים את הזכר ליד החלון באמת.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”