ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
עדכון - קסם בבית!!!!!
מנהל: מפקחים
עדכון - קסם בבית!!!!!
אחרי שחיפשנו אותו כל אחר הצהריים אתמול, שכן שלי שמע אותו על עץ בחצר.... הוא עף ממש לא הרבה ופשוט התיישב על ענף גבוה ופחד לזוז משם!!!
אחרי לילה לבן, הבוקר עם הזריחה עליתי לגג של השכנים ודיברתי איתו, הוא ענה לי כל הזמן (היה רעב....) אבל לא זז. בעזרת חברים ומשפחה חיברנו 2 צינורות השקייה ארוכים (הוא היה ממש גבוה!) וניסינו להגיע אליו, כנראה שהזזנו אותו קצת כי הוא פתאום עף לעץ אחר ונעמד על ענף דק ולא יציב. אחרי עוד "הטרדה" עם הצינור הארוך הוא עף מהענף החדש, עשה סיבוב ונחת לידי על הגג! כל הזמן קראתי לו כדי שינסה לתמרן לכיוון שלי - ובסוף זה עבד!
המון תודה לכולם על התמיכה והעידוד!!!
אחרי לילה לבן, הבוקר עם הזריחה עליתי לגג של השכנים ודיברתי איתו, הוא ענה לי כל הזמן (היה רעב....) אבל לא זז. בעזרת חברים ומשפחה חיברנו 2 צינורות השקייה ארוכים (הוא היה ממש גבוה!) וניסינו להגיע אליו, כנראה שהזזנו אותו קצת כי הוא פתאום עף לעץ אחר ונעמד על ענף דק ולא יציב. אחרי עוד "הטרדה" עם הצינור הארוך הוא עף מהענף החדש, עשה סיבוב ונחת לידי על הגג! כל הזמן קראתי לו כדי שינסה לתמרן לכיוון שלי - ובסוף זה עבד!
המון תודה לכולם על התמיכה והעידוד!!!
Re: עדכון - קסם בבית!!!!!
עדי היקרה בוקר טוב לך כל הכבוד שלא ויתרת עשית לי את הבוקר ואת היום

השמים אינם הגבול
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
איזה כיף לשמוע!!! וואי עשית לי את הבוקר.עכשיו, לאחר מעשה וסוף טוב ניתן לומר שאני מקווה שכולם ילמדו מהסיפור.
תמיד יש את הפעם הראשונה שהתוכי שלנו יפרוש כנף ויתעופף.
זכרו זאת ונהגו במשנה זהירות, בדקו את כוחו של התוכי בכל הזדמנות
ובצעו קיטום נוצות בשעת הצורך.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
תמונות -
וכמעט שכחתי - תודה מיוחדת לבעלי לעתיד (שיזכה לחיים ארוכים!) על העזרה התמיכה העידוד והכתף לבכות עליה
וכמעט שכחתי - תודה מיוחדת לבעלי לעתיד (שיזכה לחיים ארוכים!) על העזרה התמיכה העידוד והכתף לבכות עליה
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
איזה מתוק... איך הוא מרגיש? הוא מפוחד?
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
UziDesign
הידד. הידד.עדי שמחה בשמחתך, איזה כייף, שבת על הבוקר הצלחה כזאת.
עכשיו שמרי עליו טוב טוב, הרווחת אותו פעמיים.
שבת שלום, ושמחה עד הגג (תרתי משמע
)
עכשיו שמרי עליו טוב טוב, הרווחת אותו פעמיים.
שבת שלום, ושמחה עד הגג (תרתי משמע
)
הוא ממש בסדר, היה רעב מאוד כמובן.... אבל חוץ מזה מתנהג כרגיל
איזה מדהים לראות תוכי כזה עף!!!!! אני לא אשכח את הרגע שבו התעופף וניסה לנחות קרוב אליי
איזה מדהים לראות תוכי כזה עף!!!!! אני לא אשכח את הרגע שבו התעופף וניסה לנחות קרוב אליי
עדי איזה אושר,את ההודעה הזאת רציתי לראות בבוקר ואכן זה קרה,מאושר עבורך 

כל הכבוד בהצלחה איתו