כשקוראים מידע על תוכים רשום סתם דוגמא 3-6 ביצים בהטלה(מספר שמשתנה בין תוכי לתוכי) האם זה אומר שהכי קצת שיהיו זה 3 ביצים והכי הרבה זה 6 ביצים או שזה ממוצע כאילו יש מצב שתהיה ביצה 1 ומקרה שבו יהיו 7 ביצים או יותר?
שאלה שלא כלכך קשורה בדרך ישירה לתוכים אבל היא מטרידה אותי,אני מגדךל מתחיל:
יש לי ארבעה תוכים ושלושה מהם הם האכלות יד ובנוסף יש לי גוזל בן שלושה שבועות שאני מאכיל.
אני משחק עם שלושת התוכים שלי הרבה ואני שוטף ידים אחרי שאני משחק איתם וכל פעם שאני מאכיל את הגוזל שלי(5 האכלות ביום) אני שוטף ידיים עם סבון לפני ואחרי ומאז שהתחלתי לטפל בתוכים(הראשונה שקניתי הייתה לפני חודשיים) הידיים שלי יבשות ודי כואבות(ופה ושם יש סימנים קטנים עגולים של הציפורנים של התוכים).
האם לכם כמגדלים ותיקים זה עבר עם הזמן והידיים שלכם התרגלו לזה או שזה לא היה לכם בכלל?
תודה מראש לעוזרים
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מספר הטלות בסבב ועוד כמה שאלות
מנהל: מפקחים
-
bvurth1511
- בקיעה

Re: מספר הטלות בסבב ועוד כמה שאלות
לגבי הביצים זה שונה בין תוכי נגיד ארה יקינטון תטיל ביצה אחת או שניים ותוכונים יכולים תשע ואפילו עשר
לגבי הידיים גם לי היה את זה ולי זה עבר עם הזמן אתה יכול לשייף או לגזור לתוכי את הציפורניים
לגבי הידיים גם לי היה את זה ולי זה עבר עם הזמן אתה יכול לשייף או לגזור לתוכי את הציפורניים
כשכותבים 3-6 ביצים אלו מספר הביצים שסוג התוכים האלה מטילים בדרך כלל. 3,4,5, או 6 ביצים.
כמובן שיש יוצאים מן הכלל אבל זה הממוצע.
אם אתה שוטף הרבה את הידיים מן הסתם העור מתחיל להתייבש, לכן תמרח קרם שומני לידיים וזה ימנע את היובש.
את הציפורניים אפשר לשייף נעט עם פצירה רגילה של ציפרניים, ממש לעבור פעמיים על השפיץ של הציפורן וזה מספיק.
לא ממליץ לגזור מאחר והציפורן מכילה נימי דם והתוכי עלול לדמם אם גוזרים עמוק מידי.
כמובן שיש יוצאים מן הכלל אבל זה הממוצע.
אם אתה שוטף הרבה את הידיים מן הסתם העור מתחיל להתייבש, לכן תמרח קרם שומני לידיים וזה ימנע את היובש.
את הציפורניים אפשר לשייף נעט עם פצירה רגילה של ציפרניים, ממש לעבור פעמיים על השפיץ של הציפורן וזה מספיק.
לא ממליץ לגזור מאחר והציפורן מכילה נימי דם והתוכי עלול לדמם אם גוזרים עמוק מידי.
תודה רבה לכם
-
bvurth1511
- בקיעה

כמו שאלי אמר יש לך יובש מהמים והמזג האוויר האביבי גורם ליובש.
תדאג ליבש טוב טוב את הידיים אחרי שטיפה וכמובן קרם ידיים איכותי יעביר לך את זה, גם אני סובל מזה.
תדאג ליבש טוב טוב את הידיים אחרי שטיפה וכמובן קרם ידיים איכותי יעביר לך את זה, גם אני סובל מזה.