ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
איך ללמד תוכי לדבר?
מנהל: מפקחים
איך ללמד תוכי לדבר?
אני תמיד אומרת בבוקר בוקר טוב,לילה טוב,עלה,רוצה לספה?,נפל. בקיצור מילים קשורות לפעולה. מה עוד לעשות? הוא בן 8 חודשים. כשהוא עלי אני אומרת לו שלום וחמוד,מתוק ועוד. מצפרת מידי פעם. אפשר טיפים לעוד ?
-
bvurth1511
- בקיעה

Re: איך ללמד תוכי לדבר?
איזה סוג תוכי?
-
bvurth1511
- בקיעה

רמת הדיבור שלו בינונית
אני זוכר שפעם שמעתי שאפשר להקליט מילה ולהשמיע לו אותה הרבה פעמים אבל אני לא בטוח שזה נכון
אפשר ללמד אותו לדבר פשוט תמשיכי ככה בסוף הוא ילמד כמה מילים
אני זוכר שפעם שמעתי שאפשר להקליט מילה ולהשמיע לו אותה הרבה פעמים אבל אני לא בטוח שזה נכון
אפשר ללמד אותו לדבר פשוט תמשיכי ככה בסוף הוא ילמד כמה מילים
לא מספיק לדבר, צריך ולנסות לתקשר עם התוכי, ממש לדבר אליו כדי שיבין שמדברים אליו. בהתחלה לחזור על כמה מילים בלבד כדי להקל עליו, מעבר לזה לדבר איתו על הכל כמו לתינוק, את פועלת נכון.
עם הזמן זה מגיע, רק להמשיך לדבר.
אצלי הקוקטייל שהרמה שלו יותר נמוכה מהסנגל, מדבר כמה מילים. ואפילו אומר "בוקר טוב" בערב
אצלי הקוקטייל שהרמה שלו יותר נמוכה מהסנגל, מדבר כמה מילים. ואפילו אומר "בוקר טוב" בערב
תמיד אני לוקחת אותו ומספרת לו כמה הוא ניפלא..ואז אני מתחילה לחנוק אותו בנשיקות במקום לדבר אליו. אוי הוא כזה חמוד!!!!!
כשאני הולכת לישון ואני לוקחת אותו הוא יודע שאני אכניס אותו לכלוב אז הוא לא עולה על היד,ואז אני אומרת לו בוא לספה ומצביעה עליה ופתאום הוא עולה..אז מניחה שהוא מבין אותי..אבל אפילן מלמולים לא נישמעים. כמה פעמים דמינתי שהוא אמר משהו.. איזה מביך
כשאני הולכת לישון ואני לוקחת אותו הוא יודע שאני אכניס אותו לכלוב אז הוא לא עולה על היד,ואז אני אומרת לו בוא לספה ומצביעה עליה ופתאום הוא עולה..אז מניחה שהוא מבין אותי..אבל אפילן מלמולים לא נישמעים. כמה פעמים דמינתי שהוא אמר משהו.. איזה מביך
יתכן מאוד שהוא אמר משהו ולא דמיינת. לא תמיד מוכנים לזה. תמשיכי להשקיע בדיבור וביצירת קשר.
אני חושבת שדמיינתי כי מאז הוא לא אמר מילה.
לפעמים זה ניראה כאילו הוא שורק בנימה של המילים. זה יתכן?
לפעמים זה ניראה כאילו הוא שורק בנימה של המילים. זה יתכן?
יתכן מאוד