ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
תוכי ראשון שלי, קצת מסתבך !
מנהל: מפקחים
תוכי ראשון שלי, קצת מסתבך !
צילמתי סרטון שלו, זה מה שקורה כשאני רק מתקרב לכלוב או מנסה להאכיל אותו דרך הסורגים .. הוא אצלי מיום ראשון בערב וקערת האוכל שלו לא ממש התרוקנה (לא ראיתי אותו אוכל אפילו פעם אחת וזה נראה כאילו הקערה מלאה) .. מה אני עושה ?
https://www.youtube.com/watch?v=zhghQkG ... e=youtu.be
אני מפחד שקרה לו משהו או שהוא בטראומה ... מישהו יכול להגיד לי מה לעשות ?
https://www.youtube.com/watch?v=zhghQkG ... e=youtu.be
אני מפחד שקרה לו משהו או שהוא בטראומה ... מישהו יכול להגיד לי מה לעשות ?
-
bvurth1511
- בקיעה

Re: תוכי ראשון שלי, קצת מסתבך !
הוא בסדר רק תן לו להתרגל לבית החדש
-
תוכיהו
- בקיעה

- אזור מכירה: ירושלים ומרכז
- שם פרטי:: יש כינוי
- איש קשר:
תקנה לו כלוב יותר גדול, לפחות פי שתיים, ואם הוא האכלת יד, תן לו לצאת החוצה שימתח את הכנפיים.
הוא מפחד.
תוכים צריכים להתרגל לבית החדש שלהם.
שאתה מאכיל אותו תוציא אותו, או שתכניס יד בזהירות לכלוב עם אוכל בכף היד.
תוכים צריכים להתרגל לבית החדש שלהם.
שאתה מאכיל אותו תוציא אותו, או שתכניס יד בזהירות לכלוב עם אוכל בכף היד.
קודם כל כלוב יותר גדול שיתאפשר לך.
וכהתחלה להוריד מקל אחד מהכלוב ולהשים את השני יותר במרכז עדיף שיהיה מקל אחד ולא שירגיש צפוף וכל שניה הכנף או הזנב יתקעו בכלוב..
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
וכהתחלה להוריד מקל אחד מהכלוב ולהשים את השני יותר במרכז עדיף שיהיה מקל אחד ולא שירגיש צפוף וכל שניה הכנף או הזנב יתקעו בכלוב..
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
תיכנה כלוב קצת יותר גדול אם הקוקטייל אכלת יד שחרר אותו בבית אתה יכול לאשים את הכערות של האוכל ושל המים גם בריצפה ולאת לאת ליתכרב אליו אחרי שאתה כרוב אליו תנסה ללטף אותו ואם הוא פוחד תנסה לאט לאט ללטף אותו ושאתה מחזיר אותו לכלוב
לא ליתפוס אותו מהר תיתפוס אותו בעדינות
כל זה צריך לתרגל במשך שבועיים ניראה לי .
לא ליתפוס אותו מהר תיתפוס אותו בעדינות
כל זה צריך לתרגל במשך שבועיים ניראה לי .
שלו לוי
אם לא מגדלים תוכי באהבה לא מגדלים בכלל

תן לו להיות לבד במשך יומיים ותביא לו צופרים שהוא אוהב דרך הסורגים.תן לו להתרגל למקום בלי הפרעות.אל תשחרר אותו עכשיו תן לו את השקט שלו רק תקפיד להביא לו צופרים.כשאתה נותן צופרים לתוכים הוא מבין שאתה טוב אליו מתרגל אליך וניקשר אליך.אל תעשה את הטעות הנפוצה שאיך שהתוכי מגיע למישהו חדש את הוא משחק איתו ומשחרר אותו בבית אלא תעשה מה שאמרתי לך.יש לי כלוב האכלת יד כמו שלך רק יותר גדול עכשיו יש בו את הקוואקר שלי הכלוב מתאים לקוקטייל,דררה,קוניורים,דררות וכו. ואני מוכר אותו ב250 אם אתה רוצה תיראה יותר פרטים באשכול שלי.
אני לא חושב שהכלוב קטן מידי, תמקם את מקלות העמידה לא בצמוד לדפנות הכלוב כך שהוא יוכל להסתובב בלי לפגוע עם הזנב בצידי הכלוב.
מה גודל הכלוב בסנטימטרים?
מה גודל הכלוב בסנטימטרים?
מי שאמר שיהיה טוב הלך ולא השאיר תאריך.
כי כבר עכשיו טוב...
כי כבר עכשיו טוב...