אהלן ושבת שלום....
רכשתי כלוב וויליר במידה 80X90 ואני מגדל בו 4 זוגות תוכונים, הבעיה שמתאמול אני שם לב שהחום ממש דופק תתוכים הם נראים לי ממש כמו
גוססים מרוב החום ורק אחרי כמה שעות הם חוזרים לעצמם כמובן ששמתי נילון מלמעלה לצל ושמתי מלמטה חתיכת עץ. אבל כנראה שעדיין ממש חם
להם אני שופך עליהם גם מידיי פעם מים עם צינור לצנן אותם אשמח לעזרה מה עוד אפשר לעשות על מנת להקל עליהם...
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
החום הורג תתוכים
מנהל: מפקחים
Re: החום הורג תתוכים
צל והמטרה של מים לקירור. ניילון בתור גג מתחמם ואינו מספק צל בצורה טובה.
לי יש אומנם רק פינקים אבל ההרגשה היא אותה הרגשה .
אז מה שאני עושה וזה כך במשך כל השנה כולל חורף אני שם להם מקלחות עים מיים שמוחלפים כל יום
ויש איוורור טוב ע''י פתיחת שלבי התריסים מ 3 כיוונים כך שזה מקל עלהם במשהו למרות שמאוד חם.
פשוטו כמשמעו שים להם מים לאמבט כל הזמן ואז אתה עוזר להם להתאושש .תנסה את האפשרות הזאת.
אז מה שאני עושה וזה כך במשך כל השנה כולל חורף אני שם להם מקלחות עים מיים שמוחלפים כל יום
ויש איוורור טוב ע''י פתיחת שלבי התריסים מ 3 כיוונים כך שזה מקל עלהם במשהו למרות שמאוד חם.
פשוטו כמשמעו שים להם מים לאמבט כל הזמן ואז אתה עוזר להם להתאושש .תנסה את האפשרות הזאת.
במקום ניילון שים איזשהו סמרטוט או מגבת בגג .שים להם אמבטיית מים בכלוב שיוכלו להצטנן בהם ולא יהיה להם כזה חם