שלום
יש לי גוזל גאקו בן 3 חודשים הוא מגרד את הצוואר עם הרגל לעיתים תכופות.
ומתעסק עם המקור בנוצות הצוואר האם זה אומר שיש לו מזיקים?
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הוא מתגרד קרציות???
מנהל: מפקחים
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
Re: הוא מתגרד קרציות???
לא. לא בהכרח... לגרד עם הרגל ולהתעסק עם הנוצות כל תוכי עושה זאת.
אם אתה חושש אתה יכול לקחת לבדיקה אצל וטרינר.
אם אתה חושש אתה יכול לקחת לבדיקה אצל וטרינר.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
תודה,
אפשר לנעול.
אפשר לנעול.
בעיקרון אנו לא נועלים דיונים כדי שחברים יוכלו להמשיך ולהגיב.
בכל מקרה, לא מדובר בטפילים , לגוזלים בגיל הזה יש המון אבק נוצות כתוצאה מגדילת הנוצות, לכן התוכי מתגרד יותר.
אני ממליץ בשלב הזה להתחיל להרגיל למקלחות שדי עוזרות לתוכי ומפחיתות את האבק נוצות.
כיצד לקלח את התוכי בצורה נכונה? בקישור הבא:
מקלחת לתוכים
שים לב לכך שיש להרגיל את הגוזל בהדרגה למים, בתחילה לשחק עם מים לידו ולאט לאט לאפשר לו לגעת במים ולהתקדם בקצב שלו.
המטרה היא שהתוכי יזום ויתקלח בעצמו, בצורה זו המקלחת הכי אפקטיבית מאחר והתוכי מאפשר למים לחדור בין הנוצות לעור ולשטוף את האבק.
בהצלחה.
בכל מקרה, לא מדובר בטפילים , לגוזלים בגיל הזה יש המון אבק נוצות כתוצאה מגדילת הנוצות, לכן התוכי מתגרד יותר.
אני ממליץ בשלב הזה להתחיל להרגיל למקלחות שדי עוזרות לתוכי ומפחיתות את האבק נוצות.
כיצד לקלח את התוכי בצורה נכונה? בקישור הבא:
מקלחת לתוכים
שים לב לכך שיש להרגיל את הגוזל בהדרגה למים, בתחילה לשחק עם מים לידו ולאט לאט לאפשר לו לגעת במים ולהתקדם בקצב שלו.
המטרה היא שהתוכי יזום ויתקלח בעצמו, בצורה זו המקלחת הכי אפקטיבית מאחר והתוכי מאפשר למים לחדור בין הנוצות לעור ולשטוף את האבק.
בהצלחה.